T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Brochures


EasySecure Algemeen

Meer weten over de oplossingen van EasySecure International? Bekijk dan nu onze algemene brochure waarmee u een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden! Meer informatie over onze oplossingen kunt u terugvinden onder:  

Bekijk EasySecure Algemeen »

Hardware - Brochure

In onze hardware brochure kunt u een overzicht terugvinden van alle beschikbare scanners en accessoires binnen ons assortiment. De hardware is compatible met zowel de IdentySoft als de BioStar software. Meer (technische) informatie over de individuele scanners kunt u terugvinden onder de 'Datasheets Hardware'.  De bijbehorende prijzen kunt u terugvinden in onze prijslijst

Bekijk Hardware - Brochure »

Hardware - Inbouw, Opbouw, & Brackets - Accessoires

EasySecure heeft diverse accessoires beschikbaar voor verschillende Suprema scanners. Er zijn diverse brackets beschikbaar voor eenvoudige montage of opbouw en inbouw accessoires.
De bijbehorende prijzen kunt u terugvinden in onze prijslijst

Bekijk Hardware - Inbouw, Opbouw, & Brackets - Accessoires »

Retail Brochure

Voor retail organisaties met meerdere vestigingen is er veel voordeel te behalen door het gebruik van cloud software in combinatie met het optimaliseren van de processen. In deze brochure kunt u meer informatie vinden over onze oplossingen in de retail.  

Bekijk Retail Brochure »
« Terug naar overzicht

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl