Programma's:

Taal Bestanden:

• BioStar V2.3 & hoger - Vertaling - Diverse Talen

Klik op de link hierboven om een extra talenpakket te downloaden voor BioStar V2.3 & hoger. Via deze link kunt u de bestanden en instructies terugvinden om extra talen toe te voegen aan uw software.
    De volgende talen zijn beschikbaar:

• Duits
    • Engels
    • Frans
    • Nederlands / Vlaams
    • Italiaans
    • Pools
    • Portugees
    • Spaans

Drivers:

BioStar Config

BioStar Config is een handig programma om de Suprema scanners binnen het netwerk te kunnen opzoeken en configureren.

Bekijk BioStar Config »

BioStar VideoPhone

BioStar VideoPhone kan gebruikt worden in combinatie met uw BioStation A2, BioStation T2, X-Station of FaceStation. De VideoPhone software maakt het mogelijk om een intercom systeem te realiseren met uw bestaande Suprema scanners.

Bekijk BioStar VideoPhone »

Firmware

Firmware BioStar 2:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.

Firmware BioStar 1:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.