Handleidingen

Bij vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons gloednieuwe help center!

i3.IdentySoft.com

De handleidingen voor de meest recente versie van IdentySoft zijn opgenomen in de software zelf. Bij elk onderdeel kunt u bovenaan het scherm op het vraagteken klikken en de juiste instructies komen direct in beeld. Ook zijn alle documenten beschikbaar in ons helpcenter. Wij proberen alle onderdelen en meest gestelde vragen uitgebreid te behandelen in ons help center.

Hieronder een overzicht naar de meest gelezen IdentySoft instructies:

IdentySoft.com:

BioStar VideoPhone:

Hardware: