IdentySoft SCD Service:

Configuratie Software:

Drivers:

Support:

BioStar Videophone

BioStar VideoPhone kan gebruikt worden in combinatie met uw BioStation A2, BioStation T2, X-Station of FaceStation. De VideoPhone software maakt het mogelijk om een intercom systeem te realiseren met uw bestaande Suprema scanners.

Bekijk BioStar Videophone »

Firmware

Firmware V2 Hardware:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.

Firmware V1 Hardware:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.