T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Tijd


Wilt u de tijdregistratie optimaal geregeld hebben? Dan komt u al snel uit bij een oplossing op basis van biometrie. Simpeler kan het niet. Het enige wat u hoeft te doen is uw vinger op een kastje te leggen.

Biometrie staat garant voor een goede, nauwkeurige en makkelijke registratie. Dat is de ideale basis voor de start van een perfecte tijdregistratie. Per seconde nauwkeurig. En ook niet onbelangrijk, er is nooit meer gedoe over vergeten codes of kwijtgeraakte passen.

Meer dan 7.000 organisaties hebben de laatste jaren gekozen voor tijdregistratie op basis van biometrie. En dat is niet voor niks. Zij ervaren als geen ander het gemak van biometrie en de uitgebreide koppelingsmogelijkheden met andere oplossingen. EasySecure International is specialist in de juiste tijdregistratie. Van een eenvoudig Excel-document tot aan volledige cloud integratie voor planning, tijd en verloning.

Het is mogelijk om eenvoudig te beginnen en door te groeien naar een volledig geautomatiseerd systeem met de juiste controle- en goedkeuringsslagen. Alles uiteraard digitaal. Ideaal is de mogelijkheid om te klokken op afdelingsniveau, waardoor er meer informatie over planning en realisatie beschikbaar is.

De juiste informatie is voor iedereen beschikbaar. HR ziet bijvoorbeeld hoeveel uur een medewerker aanwezig is geweest. Een afdelingsmanager wil juist weten hoeveel uur er op zijn afdeling gemaakt is. Er is dus nooit meer onduidelijkheid voor de verschillende managers.

De oplossing van tijdregistratie is voor iedere organisatie geschikt. Van supermarkt tot en met ziekenhuis en van een industriële omgeving tot en met een camping. Veel organisaties hebben het gemak inmiddels tot grote tevredenheid ontdekt. De oplossing werkt kostenbesparend en verdient zichzelf in korte tijd terug.

Nieuwsgierig? Wij helpen u graag!

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl