T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE
BCS - Planning & Salaris

BCS - Planning & Salaris

Uw salarisadministratie makkelijker maken. En zorgen voor meer aandacht voor uw personeel. Dat is wat BCS doet. BCS biedt u met Delta een slimme en flexibele totaaloplossing op maat, voor alle onderdelen van uw HRM en salarisadministratie.


De Vries - R&R

De Vries - R&R

De Vries WFM ontwikkelt en levert Workforce Management (WFM) software, consultancy en services voor de retail. De WFM-oplossing draagt bij aan het behalen van de bedrijfseconomische doelstellingen van winkelketens en franchiseondernemers door de juiste medewerker op het juiste moment op de juiste plaats in te zetten. Dit resulteert in een verbetering van de winkelperformance, verlaging van de loonkosten en een hogere productiviteit. Ook neemt de betrokkenheid en motivatie van medewerkers toe. De Workforce Management software en dienstverlening is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in de retail.

De Vries WFM is onderdeel van de Info Support International Group, een internationaal ICT-bedrijf met meer dan 400 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal en het kantoor in Duitsland is gevestigd in Emmerich am Rhein.


L1NDA

L1NDA

L1NDA is een gebruikersvriendelijke personeelsplanner, die door het plannen leuk te maken niet alleen de bedrijfsefficiëntie verhoogt, maar ook de sfeer binnen het team verbetert. L1NDA is simpel, efficiënt en persoonlijk en altijd gratis en vrijblijvend een maandje te testen!


PersoneelsSysteem

PersoneelsSysteem

Met PersoneelsSysteem en HorecaSysteem kunt u online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en uw personeelsadministratie beheren. Iedere medewerker beschikt over eigen inloggegevens en kan hiermee via de computer of mobiele app gegevens inzien zoals; het werkrooster, gewerkte uren, plus- en minuren en het vakantie-uren saldo. Aan de hand van uitgebreide toegangsrechten is te bepalen welke medewerkers, over welke functionaliteiten beschikken.


pLAN8 - MijnRooster

pLAN8 - MijnRooster

mijnrooster is het eerste en meest ervaren online personeelsplanningsysteem van Nederland. Dankzij jarenlange ervaring, verzorgt mijnrooster sinds 2004 de meest complete webbased personeelsplanning oplossing voor bedrijven en instanties van elke grootte. Dit betekent dat mijnrooster voor iedere gebruiker 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is op iedere plek met een internetverbinding.

Uw planning werkt in mijnrooster!  Of u nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of uw planning nu in xls, op papier of op een white board staat. mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan uw wensen. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in mijnrooster.


RW Retail Solutions - PMT

RW Retail Solutions - PMT

PMT staat voor PersoneelsManagementTool en is ontwikkeld vanuit de praktijk. PMT is een tool waarmee u inzicht heeft in de inzet van uw personeel op de werkvloer en waar uw personeel slim haar activiteiten mee kan plannen. 


Met PMT neemt u uzelf werk uit handen. U bent in staat om vaker dan voorheen een zaterdag met een gerust hart vrij te zijn. Binnen een half uur heeft u alle planningen en rapportages doorlopen, u weet direct hoe uw bedrijf ervoor staat en waar u op moet sturen. Samen met de biometrische klokken en software van IdentySoft heeft u altijd een duidelijk overzicht van de gewerkte uren!


Smart Event Manager

Smart Event Manager

Met deze software beheert u het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van uw evenement, tot de personeelsplanning en facturatie. Gebruikersvriendelijk en professioneel!


Tamigo

Tamigo

Tamigo is dé oplossing in Online Workforce Management. Tamigo versimpelt de dagelijkse processen voor de werkvloer op een intuïtieve manier – app, werkroosters, wijzigingen, verzuim/verlof en werkelijke uren – terwijl tegelijk complexe en diepgaande componenten ondersteund worden – CAO regelgeving, budgeting, forecasting, competentieplanning, (medewerkers)productiviteit, loon- en verzuimpercentages.

De realtime koppeling met EasySecure geeft onze klanten – naast een optimale planning – controle over de gewerkte uren van hun medewerkers. Hierdoor kunnen managers dagelijks bijsturen op de planning! Dankzij onze internationale presence geven wij klanten in 14 landen lokaal onbeperkt support. 

Tamigo’s flexibele platform zorgt ervoor dat zowel kleine klanten (5 -10 medewerkers) als internationale implementaties bij multinationals (5.000+ medewerkers) maximaal profiteren voor hun business.


Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl