Bent u op zoek naar een leverancier van een betrouwbaar aanwezigheidsregistratiesysteem? Dan bent u bij EasySecure International aan het juiste adres. Wij zijn een belangrijke speler in de wereld van de biometrie en investeren continu in vernieuwing. De oplossingen die wij aandragen, worden steeds goedgekeurd door internationale bedrijven. Neem zeker eens contact met EasySecure International op wanneer u binnenkort een aanwezigheidsregistratiesysteem van hoge kwaliteit wilt aanschaffen.

Aanwezigheidsregistratiesysteem met snelle en eenvoudige toepassing

Veel organisaties en bedrijven moeten eraan geloven: aanwezigheidsoverzichten. Dit kan soms een tijdrovende klus zijn, maar dankzij moderne softwaretoepassingen kan EasySecure International een oplossing bieden. Onze aanwezigheidsregistratiesystemen is makkelijk en snel te implementeren. Op basis van biometrie, een pas of een pincode kunt u de aanwezigheid van uw personeel registreren, zelfs wanneer u te maken heeft met meerdere afdelingen of meerdere locaties. Bekijk zeker eens ons assortiment om een beeld te krijgen van welk aanwezigheidsregistratiesysteem wij u kunnen bieden.

Wij bieden een totaaloplossing

Bij EasySecure International willen we onze klanten tevredenstellen en dat doen we door een totaaloplossing te bieden. Dankzij ons aanwezigheidsregistratiesysteem kunt u gemakkelijk via uw computer, laptop of smartphone kijken wie vandaag wel of niet aanwezig is. Ook kunnen wij u van de schermen voorzien die de informatie over uw personeel tonen. In één oogopslag ziet u of er BHV’ers aanwezig zijn, mocht u er één nodig hebben. Heeft u vragen over het aanwezigheidsregistratiesysteem dat wij u kunnen bieden? Bel dan even naar +31(0)85 01500 00.

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl