Bij EasySecure International vindt u experts op het gebied van biometrie, die tevens een congres kunnen verzorgen. Wij staan al een tiental jaar bekend om het ontwikkelen en leveren van de meest innoverende technologieën ter bevordering van de bedrijfsveiligheid of om de aanwezigheid en urenadministratie van werknemers eenvoudiger bij te houden. Met onze systemen zijn wij onder andere de industrie en de retail van dienst. Wij delen onze kennis over biometrie graag en organiseren daarom ook congressen.

Biometrie congres: EasySecure International uw expert

EasySecure International werd opgericht in 2005 en legde zich sindsdien volledig toe op de markt van de biometrie. Op basis van biometrie hebben wij systemen ontwikkeld voor het eenvoudiger laten verlopen van toegangscontrole, tijdsregistratie en aanwezigheidsregistratie in bedrijven. Wij zijn meer dan 10000 klanten naar alle tevredenheid van dienst geweest, in meer dan 20 landen. EasySecure International is een groeiend bedrijf en hoopt binnen 10 jaar zijn klantenbestand uit te breiden naar meer dan 50 landen. Wij delen onze passie over biometrie echter niet alleen graag met onze klanten, maar willen deze ook via congressen verspreiden.

Meer weten over onze diensten

Wilt u weten wat onze diensten betreffende een biometrie congres organiseren zijn? Aarzel dan niet om even te bellen naar +31(0)85 01500. Wij vertellen u graag wat er zoal mogelijk is.

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl