Wanneer u overweegt een gezichtherkenningssysteem aan te schaffen, dan moet u zeker eens contact opnemen met EasySecure International, een expert op het gebied van toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie en tijdsregistratie. Wij ontwikkelen en leveren de meest innoverende systemen om bedrijven te beveiligen en de aanwezigheid en de uren van personeelsleden te registreren. In ons assortiment vindt u ook een gezichtherkenningssysteem.

Gezichtherkenningssysteem voor toegangscontrole of tijdsregistratie

Innovatie, onze klanten de nieuwste technologie en producten van de hoogste kwaliteit leveren, dat is waar EasySecure International voor gaat. En dat resulteert in al meer dan 10000 zeer tevreden klanten. Onze klanten bevinden zich onder andere in de industrie en de retail en zijn verspreid over 20 landen. Kortom, op onze producten kunt u rekenen. Heeft u een betrouwbaar toegangssysteem of tijdregistratiesysteem nodig? Misschien is een gezichtherkenningssysteem wel iets voor u! Ongenodigde gasten komen uw bedrijf niet meer binnen en de uren van uw personeelsleden worden nauwkeurig bijgehouden.

Meer informatie over assortiment

Heeft u interesse in onze producten met gezichtsherkenning? Bekijk op onze website gerust eens ons assortiment. Wanneer u meer informatie nodig heeft over onze producten en diensten, dan kunt u ons bereiken via het nummer +31(0)85 01500. Wij helpen u graag aan het meest geschikte gezichtherkenningssysteem.

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl