Voor veel organisaties is het van belang dat de identiteitsmanagement zowel betrouwbaar als gebruiksvriendelijk is. Bij EasySecure International B.V. vindt u diverse biometrische oplossingen en producten. U kunt bij ons terecht voor identiteitsmanagement, RFID toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie en de inzet van een vingerscan.

Oplossingen voor identiteitsmanagement

Wij bieden diverse oplossingen aan om uw identiteitsmanagement af te stemmen op uw organisatie. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met optimale toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie of tijdsregistratie. Met technieken als vingerscans is ziekteverzuim gemakkelijk te registreren en is het inklokken voor een collega geen optie meer.

Producten

Of het u nu om de identiteitsmanagement ten behoeve van software gaat of persoonlijke  inlogsystemen voor uw werknemers, EasySecure International B.V. heeft een ruim aanbod aan producten. Wij kunnen u adviseren in en helpen met het implementeren van onder andere:

Contact

Wilt u uw wensen liever persoonlijk met ons bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)88 00000 83. U kunt ons tevens per mail uw vragen stellen via info@easysecure.nl. Wij maken graag persoonlijk met u kennis, dus aarzel niet om op ons bezoekadres langs te komen! Voor betrouwbaar en gebruiksvriendelijk identiteitsmanagement worden door EasySecure International B.V. diverse biometrische producten en oplossingen aangeboden.

Neem contact op voor meer informatie over identiteitsmanagement!

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl