Voor veel organisaties is het van belang dat het identiteitsmanagement zowel betrouwbaar als gebruiksvriendelijk is. Bij EasySecure International vindt u diverse biometrische oplossingen en producten. U kunt bij ons terecht voor identiteitsmanagement, RFID toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie en de inzet van een vingerscan.

Oplossingen voor identiteitsmanagement

Wij bieden diverse oplossingen aan om uw identiteitsmanagement af te stemmen op uw organisatie. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met optimale toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie of tijdsregistratie. Met technieken als vingerscans is ziekteverzuim gemakkelijk te registreren en is het inklokken voor een collega geen optie meer. Of het u nu gaat om de identiteitsmanagement ten behoeve van software of om persoonlijke inlogsystemen voor uw werknemers, wij helpen u graag met ons ruime aanbod aan producten. Wij kunnen u adviseren in en helpen met het implementeren van onder andere:

  • Software
  • Vingerscanner
  • Kaartlezer

Maak uw wensen kenbaar

Wilt u uw wensen liever persoonlijk met ons bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)85 01500 00. Wij maken graag persoonlijk met u kennis, dus aarzel niet om op ons bezoekadres langs te komen! Voor betrouwbaar en gebruiksvriendelijk identiteitsmanagement worden door EasySecure International B.V. diverse biometrische producten en oplossingen aangeboden.

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl