Heeft u een betrouwbaar systeem voor bedrijfsbeveiliging voor uw pand nodig? Reken dan op de innovatieve producten van EasySecure International. Ons berdrijf werd in 2005 en heeft zich sindsdien ontwikkeld als een ware expert op het gebied van tijdsregistratie, aanwezigheidsregistratie en toegangscontrole. Onze klanten laten genieten van de voordelen die onze nieuwste technologieën met zich meebrengen, dat is het doel waar EasySecure International naar streeft.

Diverse producten voor bedrijfsbeveiliging

Uw bedrijf, dat wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen. Door veranderingen in het werkveld, zoals het ontstaan van de 24-uurs economie, het stijgen van het aantal parttimers en het huisvesten van meerdere bedrijven in één gebouw, is de veiligheid van een doorsnee bedrijfspand in het gedrang gekomen. EasySecure International biedt eenvoudige systemen om de bedrijfsbeveiliging te waarborgen. Onze systemen herkennen enkel de vingerafdruk van uw medewerkers en houden zo ongenodigde gasten buiten de deur. U merkt het al, het gebruik van een veiligheidssysteem van EasySecure International is makkelijk in het gebruik.

Meer weten over onze producten

In ons assortiment vindt u diverse systemen die uw bedrijfsbeveiliging kunnen bevorderen. Heeft u een vraag over één van onze systemen of kunt u wel wat advies gebruiken? Aarzel dan niet een medewerker van EasySecure International te contacteren, via het telefoonnummer +31(0)85 01500. Wij staan u graag te woord.

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl