Ziet u wel wat in RFID toegangscontrole? Laat dan uw systeem op maat ontwikkelen door EasySecure. Wij zijn al jaren de nummer één in biometrie! Wij zijn een internationale leverancier en wereldwijd bekend door biometrie. Daarnaast leveren wij een uitstekende service en bieden we vakkundig support.

RFID koppelen met toegangscontrole

EasySecure is de nummer één in biometrie en laat dat onder meer zien door zijn innovatieve systemen. Een voorbeeld hiervan is de koppeling van RFID met toegangscontrole. Hierbij worden RFID chips gekoppeld aan de biometrische data van één of meerdere personen. Zo wordt er makkelijk vastgesteld wie er toegang heeft tot bepaalde producten en worden ‘onbevoegden’ eenvoudig en daadkrachtig geweerd. Ook wijzigingen en afmeldingen zijn in no time te binnen dit systeem te realiseren. Het RFID toegangscontrole systeem biedt verschillende toepassingen, voor onder meer laptops/PC’s, beamers en medische apparatuur. Graag maken wij voor u een systeem op maat, helemaal ingericht volgens uw wensen. De mogelijkheden zijn oneindig!

Contact

Wilt u meer weten over RFID toegangscontrole en de implicaties voor binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)88 00000 83 of stuur een e-mail naar info@easysecure.nl. Wij staan u graag volledig vrijblijvend te woord! Is de koppeling van RFID met toegangscontrole wat voor u? EasySecure ontwikkelt dit systeem geheel op maat!

Neem contact op voor meer informatie over RFID toegangscontrole!

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl