De tijdregistratie systemen zijn van uitzonderlijk belang voor uw organisatie. Op basis van de gegevens die door een dergelijk systeem verzameld worden bepaalt u immers hoe u uw werknemers beloont. Tijdregistratie systemen werken echter vaak met een prikklok of een omslachtige administratie. Hoe zou u de registratie aanzienlijk kunnen vereenvoudigen?

Tijdregistratie systemen


Met een biometrische installatie van EasySecure kunt u uw bedrijf op basis van iris scan of vingerafdruk herkenning beveiligen. Een dergelijk systeem maakt het echter ook mogelijk om uw personeel in- en uit te klokken. Zo heeft u een exacte bepaling van werktijden en weet u zeker dat fraude voorkomen wordt. Onze tijdregistratie systemen zijn eenvoudig in het gebruik, bijzonder betrouwbaar en zijn tevens bereikbaar met elk budget. Naast een tijdsregistratie systeem kunt u bij ons terecht voor de volgende oplossingen:

Informatie

Informeer vandaag nog volledig vrijblijvend bij een dealer van EasySecure en laat u voorlichten over de vele mogelijkheden met biometrie. Vraag naar de specificaties van een tijdregistratie systeem en kies voor een applicatie op maat. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste oplossing in uw situatie kiest. Een tijdregistratie systeem kan in vele gevallen uitkomst bieden vraag daarom naar de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie over tijdregistratie systemen!


Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl