Kunt u wel een betrouwbaar systeem gebruiken voor de tijdregistratie van uw werknemers? Dan moet u zeker eens contact opnemen met de specialisten van EasySecure International. Ons bedrijf werd in 2005 opgericht en staat sindsdien bekend om het leveren van innoverende oplossingen ten aanzien van toegangscontrole, tijdsregistratie en aanwezigheidsregistratie van bijvoorbeeld werknemers. Voor een modern systeem voor de tijdregistratie van uw werknemers moet u bij EasySecure International zijn.

Tijdregistratie van uw werknemers op basis van biometrie

De tijdsregistratiesystemen van EasySecure International zijn gebaseerd op biometrie, wat garant staat voor een nauwkeurig en eenvoudige registratie. Het enige wat uw werknemers hoeven te doen, is hun vinger op een kastje te leggen en de tijd wordt op de seconde precies geregistreerd. Codes en pasjes die kwijt kunnen raken, zijn niet meer nodig, wat natuurlijk een groot voordeel is. In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 7000 bedrijven met een systeem voor tijdsregistratie van hun werknemers mogen verblijden en stuk voor stuk hebben zij het gemak van biometrie ervaren.

Ervaar zelf de voordelen

Wilt u ook overstappen op een eenvoudig systeem om de tijdregistratie van uw werknemers bij te houden? Kies voor een digitaal en innoverend systeem van EasySecure. Wij hebben zeer diverse systemen in ons assortiment. Heeft u geen idee welk systeem voldoet aan de eisen die uw bedrijf stelt? Dan kunt u contact met ons opnemen via het nummer +31(0)85 01500 00.

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl