De toegangs beveiliging is essentieel voor uw organisatie of afdeling. Het is immers een voorwaarde dat alleen uw eigen personeelsleden toegang hebben tot belangrijke informatie, kostbare apparatuur en mogelijkerwijs gevaarlijke situaties. Hoe zorgt u dat uw toegangs beveiliging eenvoudig in het gebruik en toch waterdicht is?

De juiste toegangs beveiliging

Die zekerheid heeft u met een systeem van EasySecure. Wij ontwikkelen applicaties voor toegangs beveiliging op basis van biometrie. Een systeem dat gebruik maakt van irisscan of vingerafdruk herkenning sluit uw organisatie hermetisch af voor buitenstaanders en zorgt dat uw werknemers niet altijd een sleutel of kaart op zak hoeven te hebben, of een code moeten onthouden. Zij loggen eenvoudig in en kunnen direct aan de slag. Wij hebben de volgende producten om een juiste toegangs beveiliging te bewerkstelligen:

Contactinformatie

Bel vrijblijvend met EasySecure en laat u voorlichten over de mogelijkheden van biometrie. U kunt contact opnemen via +31(0)88 00000 83. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail zenden naar info@easysecure.nl. Vraag naar de aanschaf van een systeem op maat en laat u overtuigen door een aantrekkelijke offerte op maat. U kiest op deze manier voor een veilig pand waar alleen bevoegden toegang hebben. Dat geeft een veilig gevoel.

Neem contact op voor meer informatie over toegangs beveiliging!

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl