Zoekt u een leverancier van systemen voor een betrouwbare toegangscontrole? Dan zoekt u EasySecure International. Wij leveren al meer dan 10 jaar de meest innoverende producten op het gebied van aanwezigheidscontrole, tijdsregistratie en toegangscontrole met de mogelijkheid gegevens in de cloud op te slaan. Technologische vernieuwing, dat is waar wij dagelijks naar streven en waar wij ook bekend om staan, zowel bij onze klanten als bij onze internationale collega’s. Systemen die de veiligheid in uw bedrijf verhogen en een betrouwbare toegangscontrole garanderen vindt u bij ons.

Toegangscontrole op basis van biometrie: eenvoudig en duidelijk

Tegenwoordig hebben veel organisaties baat bij een toegangscontrolesysteem. In de afgelopen jaren is het aantal mensen dat parttime of op onregelmatige uren werkt flink gestegen. Ook zijn meerdere bedrijven vaak in één gebouw gevestigd. Door al deze veranderingen is het overzicht van welk personeelslid wanneer in het gebouw aanwezig onduidelijker geworden. Dat is een voordelige situatie voor ongenode gasten. Om hen buiten te houden, is het aanschaffen van een toegangscontrolesysteem een goed idee. 

Kies voor een eenvoudig toegangscontrolesysteem van de nummer één in biometrie

EasySecure International International biedt toegangscontrolesystemen die gebaseerd zijn op biometrie. Passen en codes zijn niet meer nodig en ook het gevaar dat deze worden doorgegeven voorkomt u met een toegangscontrolesysteem. Het systeem werkt namelijk op basis van de vingerafdruk van uw personeelslid. Ook een tijdregistratiesysteem kan hieraan gekoppeld worden. Eenvoudig en snel, dat is waar de toegangscontrolesystemen van EasySecure International International bekend om staan. Overweegt u een toegangssysteem aan te schaffen? Bekijk dan eens ons assortiment of bel naar +31(0)85 01500 00

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl