EasySecure levert u dé oplossing voor toegangsmanagement: een biometrisch systeem. Vanaf nu krijgen alleen nog maar gemachtigden toegang tot de verschillende ruimtes binnen uw gebouw. Vraag naar de mogelijkheden voor een systeem op maat!

Maak toegangsmanagement eenvoudig en overzichtelijk

Met toegangsmanagement wordt vastgesteld wie er toegang heeft tot een bepaalde ruimte en hoe vaak daar gebruik van wordt gemaakt. Veelal wordt dit toegepast bij ruimtes waar zich kostbare of kwetsbare apparatuur bevinden, bijvoorbeeld vergaderzalen, magazijnen en computerruimtes. EasySecure levert u een systeem waarmee eenvoudig vast wordt gesteld wie en hoe vaak iemand een ruimte betreedt. Dit systeem werkt met behulp van vingerafdrukken. Enkel de personen die toestemming hebben, worden in het systeem opgenomen en krijgen zo eenvoudig en snel toegang tot de bepaalde ruimte. Personen die niet welkom zijn, worden zo eenvoudig geweerd. In het systeem kan ook gemakkelijk gekeken worden hoe vaak er gebruik van de ruimte wordt gemaakt door de desbetreffende persoon. Gesjoemel met overdraagbare wachtwoorden, codes en sleuteltjes is dus verleden tijd! Wij werken altijd met een maatwerkoplossing. Wij nemen graag alle tijd om het systeem helemaal naar uw wens in te richten!

Contact

In een vrijblijvend gesprek vertellen onze experts u graag meer over de verschillende mogelijkheden op het gebied van toegangsmanagement. Bel hiervoor naar +31(0)88 00000 83, stuur een e-mail naar info@easysecure.nl of kom langs bij onze vestiging in Rotterdam! EasySecure levert een uitstekende oplossing voor toegangsmanagement: een biometrisch systeem. Overdraagbare sleuteltjes, wachtwoorden en codes zijn niet meer nodig.

Neem contact op voor meer informatie over een nieuw systeem voor toegangsmanagement!

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl