Heeft u al een digitaal systeem voor de urenregistratie van uw werknemers? Niet? Dan is het raadzaam om de aanschaf van een dergelijk systeem eens te overwegen. De uren van uw personeel bijhouden hoeft immers geen lastige en tijdrovende klus te zijn. Met een tijdregistratiesysteem van EasySecure International heeft u bijna geen omkijken meer naar de urenregistratie van uw werknemers. Geniet ook van de voordelen die de technologische innovatie van EasySecure International u te bieden heeft.

Urenregistratie werknemers: alles draait om biometrie

EasySecure International is al ruim 10 jaar een belangrijke speler in de wereld van aanwezigheidsregistratie, tijdsregistratie en toegangscontrole. Wij streven ernaar om onze klanten naar alle tevredenheid te helpen met onze nieuwste technologieën en innovaties. De systemen voor urenregistratie van werknemers die wij ontwikkeld hebben, zijn gebaseerd op het principe van biometrie. Uw werknemers hoeven slechts hun vinger op een kastje te leggen en hun uren worden geregistreerd. Bestaat uw bedrijf uit meerdere locaties of afdelingen? Dan kan het systeem hierop aangepast worden. Hierdoor kan EasySecure International voor ieder bedrijf een geschikt systeem voor de urenregistratie van hun werknemers aanbieden. Bekijk zeker eens ons assortiment.

Vragen over onze systemen

Heeft u, na het bekijken van ons assortiment aan systemen voor de urenregistratie van uw werknemers, nog vragen? Neem dan contact met ons op, via het telefoonnummer +31(0)85 01500 00. Wij helpen u graag aan het meest geschikte product.

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl