Uw bedrijf of afdeling is op zoek naar een meer waterdichte beveiliging zoals een vingerafdruk beveiliging. Het gebruik van sleutels, codes en kaarten is immers omslachtig, ongemakkelijk en niet altijd even betrouwbaar. Heeft u al gedacht over vingerafdruk beveiliging? De vinger is uniek en niet overdraagbaar, en daarom ideaal om te dienen als de 'sleutel' tot uw beveiligde omgeving.

Vingerafdruk beveiliging

EasySecure heeft reeds een ruime ervaring met biometrie en is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebeid van vingerafdruk beveiliging. Met onze oplossingen voor hard- en software hebben wij reeds vele grote en kleine bedrijven afgesloten voor buitenstaanders. Bovendien kunnen wij de software integreren met uw applicaties voor urenregistratie. Zo haalt u extra voordeel uit de aanschaf van een eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar systeem van EasySecure.

Contact

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een dealer van EasySecure en vraag naar meer informatie over vingerafdruk beveiliging. Hun adressen vindt u elders op deze website. Daarbij is onze vestiging in Rotterdam eenvoudig te bereiken maar u kunt natuurlijk ook op de andere manieren contact met ons opnemen. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden en kies voor onze onovertroffen producten.

Neem contact op voor meer informatie over vingerafdruk beveiliging!


Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl