Uw organisatie is gebaat bij een waterdichte beveiliging. Zo houdt u immers ongewenste bezoekers buiten de deur en voorkomt u dat gevoelige informatie gelekt wordt of gevaarlijke situaties ontstaan. Heeft u al gedacht om met een simpele vingerafdruk toegang te verschaffen? In tegenstelling tot sleutels en codes zijn vingers niet overdraagbaar.

Bevoegden met een vingerafdruk toegang bieden

EasySecure is een bedrijf dat zich reeds sinds de kinderjaren van biometrie bezighoudt met de ontwikkeling van applicaties voor vingerafdruk toegang. Wij kunnen u helpen aan een waterdicht systeem dat uw organisatie hermetisch afsluit voor buitenstaanders. Tevens kunnen wij op basis van vingerafdruk en toegang uw urenregistratie verzorgen. Zo haalt u extra voordeel en gebruiksgemak uit deze betrouwbare vorm van beveiliging. Naast een toegangscontrole waarbij toegang met een vingerafdruk wordt veleend bieden wij nog de volgende oplossingen:

Informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw bedrijf heeft? Informeer bij een verdeler van de materialen van EasySecure naar de opties en laat u overtuigen door de lage prijs en uitstekende service. U vindt het adres van een dealer bij u in de buurt elders op deze website.

Neem contact op voor meer informatie over vingerafdruk toegang!


Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl