Sommige afdelingen, gegevens of machines zijn absoluut niet toegankelijk voor buitenstaanders een vingerscan kan hierbij uitkomst bieden. Anders zou dit zou immers onveilige en daarom nare situaties op kunnen leveren. Conventionele methoden van beveiliging zijn echter niet altijd even waterdicht of gemakkelijk in het gebruik. Kies dan ook voor een installatie met vingerscan. Zo hebben de juiste medewerkers altijd eenvoudig toegang, en houdt u anderen zeker buiten.

Systemen om een vingerscan te laten maken

EasySecure is een professionele organisatie die zich richt op het produceren en verkopen van apparatuur voor vingerscan. Tevens kunnen wij systemen voor iris scans ontwikkelen. Wij leveren de betrouwbare hard- en software en kunnen deze koppelen aan bijvoorbeeld applicaties voor urenregistratie. Zo haalt u extra voordeel uit de aanschaf van een dergelijk systeem. Een vingerscan geeft u eenvoudig toegang tot alle deuren. Natuurlijk is dit alleen toegestaan voor diegene waarvan de vingers zijn opgeslagen. Wij bieden onder andere de volgende systemen aan:

Service en support

Bekijk op deze website waar u de verschillende dealers van EasySecure kunt vinden. Zij brengen u graag in contact met ons. Lees tevens meer over de verschillende interessante toepassingen als een vingerscan en neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat voor uw organisatie.

Neem contact op voor meer informatie over vingerscan!


Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl