Een vingerscan nemen met de hoogwaardige apparaten van de nummer 1 in biometrie!

Heeft u interesse in producten voor toegangscontrole, tijdsregistratie en aanwezigheidsregistratie die werken door het nemen van een vingerscan? Neem dan eens contact op met EasySecure International International. Ons bedrijf werd opgericht in 2005 en heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van biometrie. Investeren in nieuwe technologieën en innovatie, dat is waar onze medewerkers dagelijks voor gaan, allemaal om onze klanten tevreden te stellen. Bekijk gerust eens de producten met vingerscanner die u in ons ruime assortiment vindt.

Aanwezigheid, toegang en uren eenvoudig controleren met een vingerscanner

De aanwezigheid en de uren van uw werknemers controleren, of de toegang van uw bedrijf beveiligen, het hoeven geen lastige en tijdrovende taken te zijn. Een simpele vingerscan kan u een hoop werk uit handen nemen. EasySecure International International is een expert op het gebied van producten die werken met een vingerscan. Zo vindt u in ons assortiment systemen voor de tijdsregistratie en aanwezigheidsregistratie van uw werknemer, alsook de toegangscontrole van uw gebouw of afdeling. Uw werknemers hoeven slechts hun vinger op een kastje te leggen en ze kunnen het gebouw betreden, hun aanwezigheid wordt geregistreerd of hun uren worden opgenomen. Eenvoudig en snel, dat is wat onze systemen met vingerscan kenmerkt.

Informatie over onze systemen met vingerscanner

Heeft u interesse in de systemen met vingerscanner die EasySecure International International u te bieden heeft en wilt u informatie over onze producten ontvangen? Schroom niet te bellen naar +31(0)85 01500 00Wij staan u graag te woord. 

Neem contact met mij op!


T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl