T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Kies voor een nauwkeurig systeem voor bezoekersregistratie en laat direct een goede eerste indruk achter. Een formulier aan de balie is verleden tijd, want met de innovatieve systemen van EasySecure International is de registratie snel en digitaal geregeld. Maak kennis met de mogelijkheden voor een bezoekersregistratiesysteem.

Een digitaal systeem voor bezoekersregistratie biedt veel voordelen

Laat het papierwerk aan de balie achterwege en kies voor digitale bezoekersregistratie. Dit is snel, efficiƫnt en de bezoeker voelt zich hierdoor direct welkom. Daarnaast is vanuit de Arbowet een registratie van de bezoeker vereist en u dient ook rekening te houden met de AVG. Aan de wetgeving en registratieplicht, zoals genoemd in de AVG, voldoet u met dit systeem. Alle historie van de registratie is via onze software terug te vinden in de rapportages, wat met papierwerk dikke stapels zou opleveren. Daarnaast kunt u toegangscontrole voorafgaand aan een bezoek voorbereiden. In dit geval ligt er al een bezoekerspas te wachten op de bezoeker. Hierdoor heeft u niet alleen inzicht in de historie, maar ook in de aankomende bezoeken.

Lees ook over:

Vraag naar meer informatie

Bezoekersregistratie kan eenvoudig worden toegevoegd aan uw omgeving voor toegangscontrole en aanwezigheids-, tijd- en projectregistratie. Uiteraard is het ook mogelijk om deze afzonderlijk toe te passen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 01500 00. Wij geven u graag advies en vertellen u alles over de mogelijkheden van onze systemen. Voor meer informatie kunt u ook gebruikmaken van ons helpcenter.

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl