T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

ICT & Logistiek - Bezoek ons op 2 & 3 November!


Bezoek EasySecure op 2 en 3 November in de jaarbeurs Utrecht! U kunt ons vinden op de stand van Axis Communications.

Wilt u weten wat Axis en EasySecure voor u kunnen betekenen in de logistieke sector? Laat ons u meer vertellen op de ICT & Logistiek beurs. Op de stand (C011) laat Axis u de totaaloplossingen zien in samenwerking met SeeTec, Zepcam en EasySecure. Registratie is gratis! 

Axis Partner
EasySecure heeft als Axis partner de A1001 controller volledig opgenomen binnen de IdentySoft software. Met de integratie van de A1001 Controller brengen we een ongekende vrijheid in de wereld van fysieke toegangscontrole. De A1001 is een niet merk-gebonden platform voor toegangsbeheer. Het is geschikt voor zowel kleine installaties als geavanceerde systemen voor grote ondernemingen en biedt een eenvoudig, intelligent en gestroomlijnd alternatief, of u dit nu voor 1 of 1000 deuren wilt gebruiken. Externe lezers kunnen nu eenvoudig worden toegevoegd binnen uw IdentySoft omgeving! 

  • Keuzevrijheid voor componenten. Externe lezers van zowel AXIS zelf als andere fabrikanten kunnen eenvoudig worden toegevoegd. 
  • Volledige integratie in IdentySoft. 
  • Tevens geintegreerd met andere AXIS systemen zoals de videosurveillance.

IdentySoft is de marktleider op het gebied van biometrie voor tijdregistratie, toegangscontrole en aanwezigheid. Vingerafdruk/gezichtsherkenning brengt naast gemak en veiligheid ook minder kosten en meer controle met zich mee. In combinatie met de Axis systemen bieden wij de ideale oplossing voor tijd, toegang en aanwezig in de logistiek! 

View Image


ICT & Logistiek
ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. ICT & Logistiek vindt plaats op 2 en 3 november 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Thema 2016: Disruptive Logistics
Op 2 en 3 november zorgen ruim 120 exposanten en tal van experts in twee dagen voor inspiratie, innovatie en kennisoverdracht. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma aan de beurs verbonden met diverse uitstekende keynote sessies rondom het thema ‘Disruptive Logistics’. Deelname is kosteloos.


« Terug naar overzicht
Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »