T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Wanneer u en uw medewerkers regelmatig in de Cloud werken, is Cloud beveiliging onmisbaar. U wilt natuurlijk niet dat onbevoegden toegang hebben tot uw documenten. Daarom is het belangrijk om ook uw Cloud van goede beveiliging te voorzien. Belangrijke informatie over uw bedrijf of privacygevoelige informatie van klanten kan zo niet meer op straat komen te liggen. Voor een goede Cloud Security Solution, schakelt u EasySecure International in. Wij zijn al sinds 2005 gespecialiseerd in onder andere beveiligingsoplossingen en identiteitsmanagement. Onze specialisten staan bekend om hun innovatie. Bovendien investeren we continu in de nieuwste technieken om u de meest hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden, ook op het gebied van Security in de Cloud.

Cloud beveiliging voor elk soort bedrijf

EasySecure International biedt innovatieve oplossingen voor Cloud beveiliging aan. Dit doen wij voor diverse bedrijven. Wij bieden een passende Cloud Security Solution aan voor uiteenlopende branches en industrie├źn: van de bouw tot aan hotels en van supermarkten tot aan de zorg. Inmiddels zijn we al meer dan tien jaar gespecialiseerd in Security in de Cloud en blijven we ons voortdurend ontwikkelen op dit gebied. Hierdoor vinden we voor elk soort bedrijf de juiste Cloud Security Solution. Bent u benieuwd hoe uw bedrijf de Security in de Cloud het beste in kan richten? Laat u dan adviseren door onze specialisten.

Laat de complete beveiliging van uw bedrijf aan ons over

Onze specialisten kijken graag met u naar uw huidige security, zodat ze een Cloud Security Solution kunnen vinden die past bij uw bedrijf en uw wensen. Naast Cloud beveiliging, schakelt u ons ook in voor toegangsbeveiliging, bezoekersregistratie en tijdregistratie. Onze oplossingen bieden uw medewerkers en uzelf een veilige werkomgeving en geven u een overzicht van de gewerkte uren. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »