T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Brochures - Industrieën


Hotels & Resorts

De hotel- en resortbranche staat continu voor een uitdaging met de registratie. Denk aan toegang tot kamers, suites en villa's over meerdere locatie maar ook andere voorzieningen als de spa, fitness of vergaderzalen. Daarbij komt er ook tijdregistratie en aanwezigheidsregistratie en toegang voor personeel en leveranciers. In deze brochure kunt u meer informatie vinden over onze oplossingen in de hotel- en resortbranche.

Bekijk Hotels & Resorts »

Retail

Voor retail organisaties met meerdere vestigingen is er veel voordeel te behalen door het gebruik van cloud software in combinatie met het optimaliseren van de processen. In deze brochure kunt u meer informatie vinden over onze oplossingen in de retail.  

Bekijk Retail »

Zorg

De toegangscontrole is niet eenvoudig met veel verschillende type mensen in een gebouw: denk bijvoorbeeld aan patiënten, verplegers, artsen, uitzendkrachten, bezoekers, vrijwilligers, leveranciers en schoonmaak. U mag gerust spreken van een ingewikkelde situatie. In deze brochure kunt u meer informatie vinden over onze oplossingen in de zorg.

Bekijk Zorg »
« Terug naar overzicht

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl