T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Brochures


Algemeen - Onze Oplossingen

Meer weten over de oplossingen van EasySecure International? Bekijk dan nu onze algemene brochure waarmee u een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden! Meer informatie over onze oplossingen kunt u terugvinden onder:  

 

Bekijk Algemeen - Onze Oplossingen »

Algemeen - Software

Meer weten over de software van EasySecure International? Bekijk dan nu onze algemene software brochure waarmee u een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden!

Bekijk Algemeen - Software »

Hardware - Brochure

In onze hardware brochure kunt u een overzicht terugvinden van alle beschikbare scanners en accessoires binnen ons assortiment. De hardware is compatible met zowel de IdentySoft als de BioStar software. Meer (technische) informatie over de individuele scanners kunt u terugvinden onder de 'Datasheets Hardware'.  De bijbehorende prijzen kunt u terugvinden in onze prijslijst

Bekijk Hardware - Brochure »

Hardware - Inbouw, Opbouw, & Brackets - Accessoires

EasySecure heeft diverse accessoires beschikbaar voor verschillende Suprema scanners. Er zijn diverse brackets beschikbaar voor eenvoudige montage of opbouw en inbouw accessoires.
De bijbehorende prijzen kunt u terugvinden in onze prijslijst

Bekijk Hardware - Inbouw, Opbouw, & Brackets - Accessoires »

Projectregistratie Brochure

BPortal is een standaard projectregistratie module van IdentySoft

  • BPortal maakt het mogelijk om uren te boeken op projecten, sub projecten of klanten en projecten, en een activiteit.
  • De boekingen zijn online, dus alle overzichten zijn up to date op elk moment van de dag. 
  • Een nabrander van extra uren kan niet meer als een project of een maand is afgesloten. Dat is erg prettig.
  • De geboekte uren kunnen eenvoudig via een webservice naar uw ERP-pakket verstuurd worden. De medewerkers komen vanzelfsprekend uit uw HR-pakket.
  • De medewerker meldt zich bij de terminal, via pincode, vingerafdruk en/of gezicht. Door deze techniek kan de medewerker alleen boeken op actuele projecten, waar hij op mag boeken en alleen de activiteiten die hij kan uitvoeren.
Dus: nooit meer verkeerde boekingen op gesloten projecten of boekingen op verkeerde projecten of verkeerde activiteiten.

Bekijk Projectregistratie Brochure »

Retail Brochure

Voor retail organisaties met meerdere vestigingen is er veel voordeel te behalen door het gebruik van cloud software in combinatie met het optimaliseren van de processen. In deze brochure kunt u meer informatie vinden over onze oplossingen in de retail.  

Bekijk Retail Brochure »

Toegangscontrole Brochure

IdentySoft is flexibel en schaalbaar, dankzij haar innovatieve karakter. U kiest per deur of per locatie wat u wenst. Denk aan de ene deur met pincode, de andere met een pasje of juist met biometrie. U kiest voor gemak, controle of high secure.
Meer weten over onze toegangscontrole oplossingen? Bekijk dan deze brochure.

Bekijk Toegangscontrole Brochure »
« Terug naar overzicht

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl