T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Video

IdentySoft & DOMConnect

Breng uw bestaande beveiligingssysteem naar het volgende niveau met IdentySoft en DOMConnect. Met deze digitale upgrade kunt u uw huidige systeem uitbreiden met deuren en andere toegangspunten zoals lockers, die voorheen niet konden worden beheerd.

FaceLite

De Suprema FaceLite is een zeer compacte terminal met optimale herkenning. De FaceLite biedt ongeëvenaarde matching snelheid en nauwkeurigheid. De scanner biedt uitzonderlijke prestaties en bruikbaarheid voor verschillende toegangscontrole- en tijdregistratiesites, groot of klein.

IdentySoft & Biometrie

Wilt u weten waarom IdentySoft en biometrie een gouden combinatie is? Wilt u weten waarom biometrie goedkoper, sneller en transparanter is dan een sleutel of passen administratie? Bekijk dan de volgende video

IdentySoft en de kracht van geïntegreerde software

Wilt u weten waarom algemene software minder krachtig is dan gespecialiseerde software? Wilt u weten waarom integratie zo efficiënt is? Bekijk dan de volgende video.

IdentySoft voor de Maakindustrie

Wilt u meer controle op de werkelijk geboekte uren ten opzichte van de gemaakte uren? Wilt u dat uw management sneller kan accorderen? Wilt u altijd met correcte en identieke data werken? Dat kan nu met IdentySoft.

IdentySoft & Hosting

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw data veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Misbruik van uw data door kwaadwillenden is een serieuze bedreiging die voorkomen moet worden. Wij zorgen voor de juiste maatregelen zodat onze software goed beschermd is. Meer weten? Bekijk dan nu de video.

IdentySoft & Integratie met Planning

Wij geloven in “best of breed” oplossingen. Wat bedoelen wij daarmee? Er zijn veel uitstekende softwareoplossingen voor deelgebieden beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het het beste planningspakket. Meer weten over IdentySoft en integratie met planning? Bekijk dan de volgende video.

IdentySoft in de Retail

Wilt u de kans op diefstal in uw winkel verminderen, wilt u de dure sleutelplannen en administratie overbodig maken en wenst u met de juiste informatie te werken? Dat kan allemaal met IdentySoft.

Wat is IdentySoft?

IdentySoft is een software pakket voor toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheid, projectregistratie en bezoekersregistratie in de cloud. Registratie verloopt doormiddel van biometrie; vingerscan of gezichtsherkenning maar kan ook doormiddel van code of pas. Meer weten? Bekijk nu de video “Wat is IdentySoft?”

FaceStation

De FaceStation 2 is nu beschikbaar! De FaceStation 2 is de snelste en meest geavanceerde gezichtsherkenning terminal ter wereld. Deze razendsnelle terminal is geschikt voor toegang, tijd en aanwezigheid en beschikt tevens over een touchscreen en een kaartlezer.

BioLite N2

De BioLite N2 beschikt over een vingerlezer, pincodetableau en multi-kaartlezer. Deze supersnelle scanner kan zowel stand alone als in het netwerk werken. Naast toegangscontrole kan de scanner ook doormiddel van de de 2 F-Toetsen gebruikt worden als eenvoudige tijdregistratieterminal.

BioEntry P2

De Suprema BioEntry P2 is de opvolger van de BioEntry Plus. De P2 maakt gebruik van de nieuwste biometrische technieken en zorgt voor razendsnelle herkenning in een mooi design. Naast optimale biometrische herkenning bevat deze scanner ook een multi-kaartlezer en NFC mogelijkheden.

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl