T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Video

XStation 2

De X-Station 2 is een veelzijdige intelligente tijdregistratie & aanwezigheid terminal die registratie met RFID-kaarten, mobiele telefoon en QR codes ondersteunt. De X-Station biedt ultieme registratie flexibiliteit.

FaceStation F2

Gezichtsherkenning voor buiten en binnen! Deze razendsnelle terminal is geschikt voor toegang, tijd en aanwezigheid. Naast gezichtsherkenning is registratie met de mobiele telefoon, kaart, code en vingerscan ook mogelijk.

Oplossingen in de Retail

Bedrijven in de retail hebben veel verschillende opening- en bevoorradingsuren. Wisselende diensten, medewerkers en locaties zorgen voor een uitdaging op het gebied van tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie en toegangscontrole. Het beheren van de toegangscontrole en tijdregistratie is een (tijds)intensieve klus. In deze korte video tonen wij onze oplossing.

Mobiele Toegangscontrole & Tijdregistratie

Toegangscontrole & Tijdregistratie met de mobiele telefoon. Door uw smartphone als sleutel te gebruiken wordt het beheren en gebruiken van een toegangskaart een stuk eenvoudiger, sneller en veiliger.

AirFob Patch

Mobiele toegangscontrole & tijdregistratie is nu beschikbaar bij EasySecure. Naast onze eigen scanners voor toegang en tijdregistratie is het met de 'AirFob' patch ook mogelijk om de mobiele credentials toe te voegen aan bestaande kaartlezers. Bekijk de video voor meer informatie.

Draadloze Toegangscontrole

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem uit en bedien meer deuren met uw bestaande toegangskaarten en onze cloud software!

Axis Integratie

Wist u dat de toegangscontrole producten van Axis beschikbaar zijn in onze cloud software? De Axis integratie maakt het mogelijk om kentekenherkenning, intercom systemen en verschillende kaartlezers toe te voegen in uw cloud omgeving.

Onze Oplossingen

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij een kort overzicht hebben van de oplossingen die we bieden. Dit om een indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden zonder gelijk diep op de materie in te gaan. Dat is de reden waarom wij deze video hebben gemaakt!

XPass 2

De nieuwe Suprema XPass 2-lezer is nu beschikbaar bij EasySecure. De nieuwe toevoeging van IP-lezers biedt uitgebreide mogelijkheden. De XPass 2 is beschikbaar in 3 modellen om te voldoen aan verschillende projectvereisten en installatieomgevingen. Daarnaast ondersteunen deze IP-67 scanners BLE, NFC, EM, MIFARE, DESfire en FeliCa.

EasySecure & DOM Offline

DOM beschikbaar in de EasySecure Software - zowel online als offline! Het systeem is ook volledig offline te beheren. Wilt u uw deuren digitaal beheren vanuit uw cloud omgeving? Wilt u eenvoudig kaarten en toegangsrechten toekennen? Wilt u online uw log gegevens bekijken? Dit is allemaal mogelijk zonder ook maar ook maar enige bekabeling te plaatsen!

Waarom cloud software?

Cloud is hard op weg ‘het nieuwe normaal’ te worden. Inmiddels gebruikt naar schatting 95% van alle bedrijven minimaal één cloud service. Waarom stappen zo veel bedrijven over op cloud? Wij vertellen er meer over in de volgende video.

EasySecure & DOMConnect

Breng uw bestaande beveiligingssysteem naar het volgende niveau met EasySecure en DOMConnect. Met deze digitale upgrade kunt u uw huidige systeem uitbreiden met deuren en andere toegangspunten zoals lockers, die voorheen niet konden worden beheerd.

FaceLite

De Suprema FaceLite is een zeer compacte terminal met optimale herkenning. De FaceLite biedt ongeëvenaarde matching snelheid en nauwkeurigheid. De scanner biedt uitzonderlijke prestaties en bruikbaarheid voor verschillende toegangscontrole- en tijdregistratiesites, groot of klein.

EasySecure & Biometrie

Wilt u weten waarom EasySecure en biometrie een gouden combinatie is? Wilt u weten waarom biometrie goedkoper, sneller en transparanter is dan een sleutel of passen administratie? Bekijk dan de volgende video

EasySecure en de kracht van geïntegreerde software

Wilt u weten waarom algemene software minder krachtig is dan gespecialiseerde software? Wilt u weten waarom integratie zo efficiënt is? Bekijk dan de volgende video.

EasySecure voor de Maakindustrie

Wilt u meer controle op de werkelijk geboekte uren ten opzichte van de gemaakte uren? Wilt u dat uw management sneller kan accorderen? Wilt u altijd met correcte en identieke data werken? Dat kan nu met de EasySecure Software.

EasySecure & Hosting

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw data veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Misbruik van uw data door kwaadwillenden is een serieuze bedreiging die voorkomen moet worden. Wij zorgen voor de juiste maatregelen zodat onze software goed beschermd is. Meer weten? Bekijk dan nu de video.

EasySecure & Integratie met Planning

Wij geloven in “best of breed” oplossingen. Wat bedoelen wij daarmee? Er zijn veel uitstekende softwareoplossingen voor deelgebieden beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het het beste planningspakket. Meer weten over EasySecure en integratie met planning? Bekijk dan de volgende video.

EasySecure in de Retail

Wilt u de kans op diefstal in uw winkel verminderen, wilt u de dure sleutelplannen en administratie overbodig maken en wenst u met de juiste informatie te werken? Dat kan allemaal met de EasySecure Software.

Wat is EasySecure Software?

EasySecure is een software pakket voor toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheid, projectregistratie en bezoekersregistratie in de cloud. Registratie verloopt doormiddel van biometrie; vingerscan of gezichtsherkenning maar kan ook doormiddel van code of pas. Meer weten? Bekijk nu de video “Wat is EasySecure ?” (Voorheen IdentySoft)

FaceStation

De FaceStation 2 is nu beschikbaar! De FaceStation 2 is de snelste en meest geavanceerde gezichtsherkenning terminal ter wereld. Deze razendsnelle terminal is geschikt voor toegang, tijd en aanwezigheid en beschikt tevens over een touchscreen en een kaartlezer.

BioLite N2

De BioLite N2 beschikt over een vingerlezer, pincodetableau en multi-kaartlezer. Deze supersnelle scanner kan zowel stand alone als in het netwerk werken. Naast toegangscontrole kan de scanner ook doormiddel van de de 2 F-Toetsen gebruikt worden als eenvoudige tijdregistratieterminal.

BioEntry P2

De Suprema BioEntry P2 is de opvolger van de BioEntry Plus. De P2 maakt gebruik van de nieuwste biometrische technieken en zorgt voor razendsnelle herkenning in een mooi design. Naast optimale biometrische herkenning bevat deze scanner ook een multi-kaartlezer en NFC mogelijkheden.
Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »