Vingerscanner

VINGERSCANNER VAN DE NUMMER ÉÉN IN BIOMETRIE!

Moderne oplossingen voor toegangscontrole.

Heeft u interesse in producten voor toegangscontrole, tijdsregistratie en aanwezigheidsregistratie die werken door middel van een vingerscanner? Neem dan eens contact op met EasySecure International. Ons bedrijf werd opgericht in 2005 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een specialist op het gebied van biometrie. Investeren in nieuwe technologieën en innovatie, dat is waar onze medewerkers zich dagelijks voor inzetten. Voor alles op het gebied van toegangssystemen zijn we u graag van dienst.

Aanwezigheid, toegang en uren eenvoudig controleren met een vingerscanner

De aanwezigheid en de uren van uw werknemers controleren, of de toegang van uw bedrijf beveiligen: het hoeven geen lastige en tijdrovende taken te zijn. Een simpele registratie via een vingerafdruk kan uw werknemers al toegang geven tot uw gebouw. EasySecure International is een expert op het gebied van registratieproducten die werken met een vingerscan en het verlenen van toegang op basis van een vingerafdruk. Wij adviseren u graag over het gebruik van biometrie binnen de AVG-regelgeving. Al onze producten hebben bovendien ook een kaartlezer beschikbaar als alternatieve registratie.

Toegang via vingerafdruk of op andere manieren

Bij EasySecure International bieden we u niet alleen de mogelijkheid om via vingerafdruk toegang te verlenen of aanwezigheid te controleren. Er zijn daarnaast natuurlijk nog een hoop andere mogelijkheden. Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan. Zo kunt u naast een vingerscan bijvoorbeeld ook kiezen voor een intelligente kaartlezer, gezichtsherkenning, een codetableau en draadloze deurbeslagen. Registratie voor toegang of aanwezigheid is hierbij mogelijk met mobiele telefoon, kaart, tag, code, vingerafdruk of gezicht.

Optimale veiligheid en gebruiksgemak met een vingerscanner

Het belangrijkste bij toegangssystemen zijn veiligheid en gebruiksgemak. In ons assortiment vindt u systemen die altijd aan deze twee eisen voldoen. Het gebruiksgemak ervaart u al snel wanneer u met een van onze systemen, zoals de vingerscanner, werkt. Houd uw vinger op de vingerscanner en de betreffende deur wordt geopend. Optimale veiligheid en gebruiksgemak gegarandeerd!

Ontvang meer informatie over systemen op basis van een vingerscan

Heeft u interesse in een systeem op basis van een vingerscan die EasySecure International u te bieden heeft? En wilt u meer informatie over de software of onze producten ontvangen? Bel dan gerust naar +31(0)85 01500 00 of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een vingerscanner of een van onze andere oplossingen.

Hoe kunnen wij u helpen?