T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Toegangscontrole - Tijdregistratie - Aanwezigheid - Projectregistratie - Visitor Management

EasySecure International, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, projectregistratie en bezoekersregistratie.

Met onze oplossingen kunt u kiezen uit intelligente kaartlezers, vingerscans, gezichtsherkenning, codetableaus, draadloze cilinders en draadloze deurbeslagen. Registratie is mogelijk met mobiele telefoon, kaart, tag, code, vinger en/of gezicht.

Wij richten ons op innovatie door het gebruik van cloud software, mobiele toepassingen, biometrie en draadloze toepassingen. Er wordt continu geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en hoogste kwaliteit.

Hoe kunnen wij u helpen?

Video

FaceStation F2

Gezichtsherkenning voor buiten en binnen! Deze razendsnelle terminal is geschikt voor toegang, tijd en aanwezigheid. Naast gezichtsherkenning is registratie met de mobiele telefoon, kaart, code en vingerscan ook mogelijk.

 

Oplossingen in de Retail

Bedrijven in de retail hebben veel verschillende opening- en bevoorradingsuren. Wisselende diensten, medewerkers en locaties zorgen voor een uitdaging op het gebied van tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie en toegangscontrole. Het beheren van de toegangscontrole en tijdregistratie is een (tijds)intensieve klus. In deze korte video tonen wij onze oplossing.

 

Mobiele Toegangscontrole & Tijdregistratie

Toegangscontrole & Tijdregistratie met de mobiele telefoon. Door uw smartphone als sleutel te gebruiken wordt het beheren en gebruiken van een toegangskaart een stuk eenvoudiger, sneller en veiliger.

 


Bekijk alle videos

Nieuws

Breed inzetbare oplossing voor PARCLS met DOM

Een gedeelde visie over kwaliteit, flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Die vindt EasySecure in DOM Nederland. “Op basis van die visie, en met de draadloze producten van DOM Nederland kunnen we samen slimme registratieoplossingen bieden”

Lees verder »

 

Most Intelligent Identity & Access Management 2020

EasySecure is er trots op deel uit te maken van de top 10 ‘Most Intelligent Identity & Access Management Solution Providers 2020’. Meer weten onze oplossingen, integratie, cloud en de verschillende registratie mogelijkheden? Bekijk dan het volgende artikel.

Lees verder »

 

EasySecure behaalt Data Pro Certificaat

EasySecure International heeft het Data Pro Certificaat behaald. Dat betekent dat EasySecure goed invulling heeft gegeven aan zijn verantwoordingsplichten in zijn rol als verwerker (data processor) zoals deze zijn te vinden in de Data Pro Code .

Lees verder »

 


Bekijk alle nieuwsberichten

Adres NL

EasySecure International B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

Adres DE

EasySecure Deutschland GmbH
Königsallee 14
40212 Düsseldorf

Contact

T+31(0)85 01500 00
E info@easysecure.nl

T+49(0)211 138 66 264

Registratie

Kvk: 24452466
BTW: NL820367904B01

Gall & Gall
Albert Heijn
Amrath Hotels
de Bijenkorf
Coop
De Hoop ggz
Jumbo
Kamer van Koophandel
MediaMarkt
Pathé
Plus
Postillion Hotels
Katoen Natie
Edeka
Heras

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl