No items found.

Stratech

Als recreatieondernemer wil je succesvol zijn en écht het verschil maken voor je gast. Daarvoor moet je blijven innoveren en inspelen op veranderende omstandigheden. Je wilt je dan ook volledig op je recreatiebedrijf kunnen concentreren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over zaken als automatisering, (online) boekingen en touroperatorbeheer.

Of het nu gaat om het beheer van je reserveringsadministratie, uitvoer van gastenmarketing, inzicht in je management informatie, dynamic pricing of koppelingen met andere leveranciers: onze reserveringssystemen ontzorgen je volledig en bieden je hierdoor dé perfecte oplossing!

Samen de top bereiken

Samen met onze specialisten en partners werken we nauw met je samen aan het succes van jouw recreatiebedrijf. Met meer dan 33 jaar ervaring in de recreatiemarkt automatiseren we alle belangrijke processen op en rondom jouw bedrijf. Onze kennis en ervaring gaan hand in hand met Stratech-RCS Enterprise: dé marketing- en reserveringssoftware voor campings, bungalowparken, verhuurorganisaties, groepsaccommodaties en grotere ketens.

Ons doel? Samen met jou álles uit jouw recreatieonderneming halen!

Best in class oplossingen

Om jou op alle fronten de beste oplossing te kunnen bieden, werken we samen met specialistische partners – waaronder EasySecure. Zo koppelen wij met toonaangevende partners op het gebied van touroperators, online boeken, (online) marketing, management informatie, eigenaren, energiemanagement, financiële zaken, kassa integratie, facilitair management en toegangscontrole. Dankzij deze samenwerkingen bieden wij jou de beste totaaloplossing.

Unieke features

Onze software bevat unieke features die jouw bedrijf nóg meer kunnen laten groeien. Zo is ons reserveringssysteem uit te breiden met de volgende specialistische deeloplossingen:

  • Stratech Insight: Altijd en overal inzicht geeft in de actuele managementinformatie van jouw recreatiebedrijf.
  • Stratech Campaign: Professionalisering van je marketing én een optimale gastbeleving door al je gasten - volledig geautomatiseerd - gepersonaliseerde berichten te sturen.
  • Stratech Pricing: Direct inspelen op veranderende vraag door snel en eenvoudig prijsaanpassingen door te voeren op basis van data uit je reserveringssysteem en Google Analytics.
  • Stratech Benchmark: Inzicht in je eigen prestaties ten opzichte van vorig jaar én van de markt op het gebied van omzet, bezettingsgraad en gemiddelde prijs per nacht.

Vragen of advies nodig?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiebedrijf? Onze specialisten staan voor je klaar!