Over tamigo

tamigo is dé oplossing in Online Workforce Management.

Tamigo versimpelt de dagelijkse processen voor de werkvloer op een intuïtieve manier met een app voor werkroosters, wijzigingen, verzuim/verlof en werkelijke uren – terwijl tegelijk complexe en diepgaande componenten ondersteund worden – CAO regelgeving, budgeting, forecasting, competentieplanning (medewerkers)productiviteit, loon- en verzuimpercentages.

De realtime koppeling met EasySecure geeft onze klanten – naast een optimale planning – controle over de gewerkte uren van hun medewerkers. Hierdoor kunnen managers dagelijks bijsturen op de planning! Dankzij onze internationale presence geven wij klanten in 14 landen lokaal onbeperkt support.

tamigo’s flexibele platform zorgt ervoor dat zowel kleine klanten (5 -10 medewerkers) als internationale implementaties bij multinationals (5.000+ medewerkers) maximaal profiteren voor hun business.

EasySecure – tamigo

EasySecure gelooft in best of breed oplossingen en staan open voor partnerships met bedrijven welke een echte meerwaarde bieden aan onze eindklant.

Er zijn veel uitstekende softwareoplossingen beschikbaar net zoals tamigoallemaal gespecialiseerd in specifieke industrieën en bedrijfsprocessen. Door deze gezamenlijke visie stellen wij elkaar in staat om ons te concentreren op datgene waar we goed in zijn. En kunnen wij beiden onze kerncompetentie verder ontwikkelen met de best mogelijke producten en diensten.

Tamigo en EasySecure werken goed samen op het gebied van kloksystemen voor de verschillende benodigde registraties (tijd, aanwezigheid, bezoekersregistratie) . Ook op het vlak van toegangscontrole kunnen tamigo & EasySecure helpen met de best passende oplossing.

Er zijn momenteel tien tot vijftien klanten met meerdere locaties die gebruikmaken van het gecombineerde dienstenaanbod van EasySecure en tamigo. De belangrijkste meerwaarde voor de klant is dat hij door de krachtenbundeling van de twee specialisten altijd profiteert van het principe ‘best of breed’: soft- en hardware die speciaal ontworpen is voor het optimaliseren van een aantal zeer specifieke bedrijfsactiviteiten.

Een goed voorbeeld van een succesvol gezamenlijk project is DAKA Sport & Lifestyle. EasySecure vult hier tamigogoed op aan door middel van een urenregistratie oplossing.

Flexibele registratie

De EasySecure – tamigo integratie

Met de EasySecure – tamigo integratie importeren wij automatisch medewerkers vanuit tamigo voor één of meerdere locaties.

Komt een nieuwe medewerker in dienst dan staat die ook automatisch in EasySecure. Wijzigt het contract? Dan updaten wij ook de medewerker in EasySecure. Zodra een medewerker het bedrijf verlaat dan blokkeren wij ook automatisch de medewerker voor toegangscontrole en tijdregistratie.

Verder hebben wij onze tijdregistratie oplossingen naadloos geïntegreerd met tamigo. Registratie is bij ons mogelijk met de mobiele telefoon, code, kaart, tag, gezicht of vinger. Start, stop en pauzetijden worden automatisch doorgestuurd naar tamigo. Verder is het ook mogelijk om te klokken op specifieke afdelingen.

Naast de verschillende vaste tijdregistratie klokken bieden wij ook de mogelijkheid om de tijd te registreren via een internetbrowser. Ideaal voor kleinere locaties waar al een PC beschikbaar is. Middels een kaart of code kan men via een internetpagina ook in én uitklokken.

Enkele voordelen

• Meer controle en veiligheid door het automatisch blokkeren van toegang bij einde contract

• Bespaar tijd, geen dubbele invoer van gegevens

• De juiste registraties altijd op de juiste plek in het gewenste platform

• Tijdregistratie met start, stop, pauzetijden of op afdeling niveau

• Altijd een oplossing voor jullie organisatie, volledige flexibiliteit in registratie & hardware

• Het beste van verschillende oplossingen gecombineerd

• Gemakkelijk uit te breiden

• Combineer eenvoudig toegangscontrole en verschillende registraties in één totaal Cloud platform

Verzekerd zijn van een hoge productiviteit, gestroomlijnd databeheer en geen dubbele invoer?

Personeelsplanning via tamigo, en realtime data van EasySecure International voor nog meer grip op de gewerkte uren per medewerker en volledig Cloud beheer van de toegangscontrole binnen uw organisatie