No items found.

Tapkey

Over Tapkey

Tapkey is een open Access as a Service platform gewijd aan het creëren en distribueren van veilige mobiele toegang in een digitaal verbonden wereld. Het doel is om barrières voor fysieke toegang weg te nemen.  

Uitgebreide integratiemogelijkheden zijn een essentieel onderdeel van het platformaanbod. Om integratiepartners maximale flexibiliteit te bieden, is de Tapkey-technologie modulair. Want slimme toegang stopt niet bij deuren.  

Tapkey maakt het mogelijk om via een smartphone op afstand toegangsautorisaties toe te kennen, in te trekken of te beperken. Tapkey gebruikt zowel Near Field Communication (NFC) als Bluetooth (BLE) om gebruikers in staat te stellen deuren, auto's, kastjes en meer te openen zonder internetverbinding.

Tapkey en EasySecure

Tapkey en EasySecure vullen elkaar naadloos aan. Samen bieden we flexibele registratiemogelijkheden en een uitgebreide hardware keuze. Beheer van toegangscontrole en aanwezigheidsoverzicht in één software - dit alles op een gebruiksvriendelijke en ongecompliceerde manier. Via toegang op afstand heeft u altijd direct inzicht in wie zich wanneer op het terrein bevindt. Toegangsrechten toestaan en intrekken doet u met één druk op de knop. Dit vermindert de administratieve inspanning en voldoet tegelijkertijd aan de DSVGO-regelgeving.

Voordelen

  • Flexibel beheer dat online, offline en OSS Data on Card producten uitwisselbaar maakt en deuren opent met een mobiele of traditionele keycard.
  • Door het gebruik van Tapkey-compatibele hardware binnen het EasySecure-platform, inclusief de DOM Tapkey-productlijn, kunt u meerdere hardware- en softwareoplossingen door elkaar gebruiken.
  • Hoogwaardige producten
  • Diverse registratiemogelijkheden: Smartphone, kaart, chip (+ biometrie, pincode, QR-code, kentekenherkenning).
  • Plug & Play
  • Meer transparantie
  • Veilige communicatie: Communicatie is volledig end-to-end versleuteld (XSALSA20256bit)