T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Bezoek ons op SecurityLIVE

Tijdens de beurs SecurityLIVE toont het in biometrie gespecialiseerde EasySecure de Facestation 2. Dit apparaat kan volgens een zeer groot aantal protocollen deuren aansturen op basis van gezichtsherkenning voor maximaal 30.000 gebruikers. Een andere noviteit op de stand is BioLite Net N2.

De Facestation 2 heeft bijzondere voordelen. Zo kan het apparaat gezichten op verschillende hoogten herkennen. Een volwassene wordt zonder problemen herkend, maar ook een kind of iemand in een rolstoel. Via infrarood kan de scanner echte gezichten onderscheiden van foto’s. Verder werkt de Facestation 2 in combinatie met een zeer groot aantal protocollen en rfid-kaarten.

Ook nieuw is de BioLite Net, de N2. Deze supersnelle scanner kan zowel stand alone als in het netwerk werken. Met de 2 F-Toetsen kan hij tevens gebruikt worden als eenvoudige tijdregistratieterminal, aldus EasySecure. De BioLite Net is bovendien geschikt voor binnen- en buitengebruik. Bediening kan met een Mobile Smart Card en NFC.

SecurityLIVE vindt plaats op 30 en 31 mei in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Toegang is gratis, registreren is mogelijk via de volgende pagina;


« Terug naar overzicht

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl