Bij vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons help center!

BioStar 2

Let op! Bij BioStar 2 moet er stapsgewijs naar de nieuwste versie geupdate worden. Voorbeeld: U heeft momenteel V2.4.0 draaien, om te kunnen upgraden naar de nieuwste versie moet er eerst geupdate worden naar V2.4.1 en vervolgens naar V2.5.0 en zo stapsgewijs met elke versie tot de gewenste versie bereikt is.

Waarschuwing! Verwijder de installatie nooit voor een update maar installeer de nieuwe installatie over de oude heen. Bij verwijderen zal alle data (gebruikersinstellingen, vinger-templates, kaarten etc.) verloren gaan!

BioStar V2.7.10:

BioStar 2 Drivers:

BioStar Licentie:

Vanaf BioStar V2.6 is de licentiestructuur veranderd. BioStar is gratis tot aan 5 aangesloten deuren. Voor uitbreiding van deuren of het toevoegen van functionaliteit zoals bijvoorbeeld mobiele kaarten, mobiele app of brandmeld koppelingen is er een eenmalige betaalde licentie nodig.
De licentiestructuur en bijbehorende prijzen kunt u vinden in onderstaande documenten:

BioStar 1

BioStar V1.93:

BioStar 1 Drivers: