Bij vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons help center!

Programma's:

Let op! Vanaf BioStar V2.6.0 is de licentiestructuur veranderd. Nieuwe apparaten als de BioMini Plus2, BioLite N2 worden pas ondersteund vanaf V2.6.0. Raadpleeg de licentiestructuren hieronder alvorens u aan de installatie van de software begint, zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Let op! Bij BioStar 2 moet er stapsgewijs naar de nieuwste versie geupdate worden. Voorbeeld: U heeft momenteel V2.4.0 draaien, om te kunnen upgraden naar de nieuwste versie moet er eerst geupdate worden naar V2.4.1 en vervolgens naar V2.5.0 en zo stapsgewijs met elke versie tot de gewenste versie bereikt is.

Waarschuwing! Verwijder de installatie nooit voor een update maar installeer de nieuwe installatie over de oude heen. Bij verwijderen zal alle data (gebruikersinstellingen, vingerafdrukken, kaarten etc.) verloren gaan!

BioStar V2.6.4:

BioStar V2.5.0:

BioStar V1.93:

Taal Bestanden:

• BioStar V2.3 & hoger - Vertaling - Diverse Talen

Klik op de link hierboven om een extra talenpakket te downloaden voor BioStar V2.3 & hoger. Let op! Vanaf V2.5 zijn de talen standaard opgenomen in de installatie. Via deze link kunt u de bestanden en instructies terugvinden om extra talen toe te voegen aan uw software.
    De volgende talen zijn beschikbaar:

• Duits
    • Engels
    • Frans
    • Nederlands / Vlaams
    • Italiaans
    • Pools
    • Portugees
    • Spaans

Drivers:

Firmware

Firmware BioStar 2:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.

Firmware BioStar 1:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.