Programma's:

Let op! Vanaf BioStar V2.6.0 is de licentiestructuur veranderd. Nieuwe apparaten als de BioMini Plus2, BioLite N2 worden pas ondersteund vanaf V2.6.0. Raadpleeg de licentiestructuren hieronder alvorens u aan de installatie van de software begint, zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Let op! Bij BioStar 2 moet er naar de nieuwste versie geupdate worden in stappen. Voorbeeld: U heeft momenteel V2.4.0 draaien, om te kunnen upgraden naar de nieuwste versie moet er eerst geupdate worden naar V2.4.1 en vervolgens naar V2.5.0 en zo stapsgewijs met elke versie tot de gewenste versie bereikt is.

BioStar V2.6.2:

BioStar V2.5.0:

BioStar V1.93:

Taal Bestanden:

• BioStar V2.3 & hoger - Vertaling - Diverse Talen

Klik op de link hierboven om een extra talenpakket te downloaden voor BioStar V2.3 & hoger. Let op! Vanaf V2.5 zijn de talen standaard opgenomen in de installatie. Via deze link kunt u de bestanden en instructies terugvinden om extra talen toe te voegen aan uw software.
    De volgende talen zijn beschikbaar:

• Duits
    • Engels
    • Frans
    • Nederlands / Vlaams
    • Italiaans
    • Pools
    • Portugees
    • Spaans

Drivers:

BioStar Config

BioStar Config is een handig programma om de Suprema scanners binnen het netwerk te kunnen opzoeken en configureren.

Bekijk BioStar Config »

BioStar VideoPhone

BioStar VideoPhone kan gebruikt worden in combinatie met uw BioStation T2, X-Station of FaceStation. De VideoPhone software maakt het mogelijk om een intercom systeem te realiseren met uw bestaande Suprema scanners.

Bekijk BioStar VideoPhone »

Firmware

Firmware BioStar 2:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.

Firmware BioStar 1:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.