Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons help center!

BioStar 2

Waarschuwing! Verwijder de installatie nooit voor een update maar installeer de nieuwe installatie over de oude heen. Bij verwijderen zal alle data (gebruikersinstellingen, vinger-templates, kaarten etc.) verloren gaan! Zorg ook altijd voor een back-up van uw installatie.

BioStar V2.8:

BioStar 2 Drivers:

BioStar 2 Licentie:

BioStar is gratis tot aan 5 aangesloten deuren. Voor uitbreiding van deuren of het toevoegen van functionaliteit zoals bijvoorbeeld mobiele kaarten, mobiele app of brandmeld koppelingen is er een eenmalige betaalde licentie nodig.
De licentiestructuur en bijbehorende prijzen kunt u vinden via onderstaande link:

BioStar 1

BioStar V1.93:

BioStar 1 Drivers: