T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

EasySecure Software


Met EasySecure Software is de beveiliging van uw bedrijf compleet. EasySecure International biedt met deze cloud software verschillende innovatieve beveiligingsoplossingen aan voor bedrijven. Deze zijn toepasbaar in uiteenlopende branches en industrie├źn. Ons bedrijf is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in cloud, biometrie en draadloze toepassingen en wij blijven ons op het gebied van identiteitsmanagement voortdurend ontwikkelen. Wilt u weten welke beveiligingsoplossingen in uw bedrijf toepasbaar zijn? Dan geven wij u graag een passend advies.

 

Beveiligingsoplossingen met EasySecure

EasySecure is een uitgebreid softwarepakket voor diverse beveiligingsoplossingen zoals toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheid, projectregistratie en bezoekersregistratie in de cloud. Door middel van biometrie, kaart, code, mobiel en draadloze oplossingen worden werknemers en bezoekers met EasySecure geregistreerd. Dit houdt in dat bijvoorbeeld een vingerscan, gezichtsherkenning of de mobiele telefoon wordt toegepast om een persoon toegang te verlenen en te registreren. Een code of pas is uiteraard ook mogelijk. De gegevensopslag voldoet aan de AVG-wetgeving. Op ieder gewenst moment zijn de registraties voor u te raadplegen.


Wij adviseren u graag over de mogelijke beveiligingsoplossingen

Aan de linkerzijde van uw scherm vindt u informatie over EasySecure. Bekijk op deze pagina de verschillende aansluitschema's en handleidingen. Download de bijbehorende software van EasySecure en ga snel aan de slag. Heeft u nog vragen over onze beveiligingsoplossingen? Wij helpen graag! Neem een kijkje in ons help center of neem contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar +31(0)85 01500 00.


«Terug naar overzicht

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl