T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

EasySecure Software

 

Met IdentySoft, de software van EasySecure, is de beveiliging van uw bedrijf compleet. EasySecure International biedt met deze cloud software verschillende innovatieve beveiligingsopties aan voor bedrijven. Deze zijn toepasbaar in uiteenlopende branches en industrieën. Ons bedrijf is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in cloud, biometrie, kaartlezers en draadloze toepassingen en wij blijven ons op het gebied van identiteitsmanagement voortdurend ontwikkelen. Wilt u weten welke opties in uw bedrijf toepasbaar zijn? Dan geven wij u graag passend advies.

 

IdentySoft: een uitgebreid softwarepakket

IdentySoft is een uitgebreid softwarepakket van EasySecure voor diverse veiligheidsopties zoals toegangscontrole, tijd-, aanwezigheids-, project- en bezoekersregistratie in de cloud. Door middel van biometrie, kaart, code, mobiel en draadloze oplossingen worden werknemers en bezoekers met IdentySoft geregistreerd. Dit houdt in dat bijvoorbeeld een vingerscan, gezichtsherkenning of de mobiele telefoon worden toegepast om een persoon toegang te verlenen en te registreren. Een code of pas is uiteraard ook mogelijk. De gegevensopslag voldoet aan de AVG-wetgeving. Op ieder gewenst moment zijn de registraties voor u te raadplegen. 

Wij adviseren u graag over de mogelijke oplossingen

Aan de linkerzijde van uw scherm vindt u technische informatie over IdentySoft; de EasySecure software. Bekijk op deze pagina de verschillende aansluitschema's en handleidingen. Download de bijbehorende drivers van IdentySoft en ga snel aan de slag. Heeft u nog vragen over onze software? Wij helpen u graag! Neem een kijkje in ons helpcenter of neem contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar +31(0)85 01500 00.


«Terug naar overzicht
Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »