Handleidingen

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons help center!

EasySecure Software - i3.IdentySoft.com

De handleidingen voor de meest recente versie van IdentySoft zijn opgenomen in de software zelf. Bij elk onderdeel kunt u bovenaan het scherm op het vraagteken klikken en de juiste instructies komen direct in beeld. Ook zijn alle documenten beschikbaar in ons helpcenter. Wij proberen alle onderdelen en meest gestelde vragen uitgebreid te behandelen in ons help center.

Hieronder een overzicht naar de meest gelezen IdentySoft instructies:

Hardware:

« Terug naar overzicht
Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »