Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons help center!

EasySecure Software - i3 - Recente Installers

Gebruikt u EasySecure Software in combinatie met Suprema hardware? Installeer dan de SCD voor het ophalen van de log gegevens en synchroniseren van de gebruikers met de EasySecure cloud software. Per installatie is er één SCD instantie nodig op een server op PC.

Voor het beheren van de scanners:  bijvoorbeeld het inlezen met een USB scanner of het toesturen van nieuwe rechten gebruikt u de EasySecure driver.

EasySecure Software - i3 (IdentySoft) - Suprema SCD Service:

EasySecure Software - i3 (IdentySoft) - Suprema Drivers
:

Gebruikt u EasySecure Software in combinatie met DOM hardware? Installeer dan de DOM Agent & Service voor het ophalen van de log gegevens en synchroniseren van de gebruikers met de EasySecure cloud software. Per installatie is er één service nodig.

Voor het beheren van de scanners:  bijvoorbeeld het inlezen met een USB scanner of het toesturen van nieuwe rechten gebruikt u de DOM Agent.

Voor het configureren van uw DOM installatie kunt u het configuratie programma 'DOMPloy' gebruiken.

EasySecure Software - i3 (IdentySoft) - DOM Service & Driver:

EasySecure Software - i3 (IdentySoft) - DOM Configuratie