Bij vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons help center!

IdentySoft - i3 - Recente Installers

Gebruikt u IdentySoft in combinatie met Suprema hardware? Installeer dan de SCD voor het ophalen van de log gegevens en synchroniseren van de gebruikers met de IdentySoft cloud software. Per installatie is er één SCD instantie nodig op een server op PC.

Voor het beheren van de scanners:  bijvoorbeeld het inlezen met een USB scanner of het toesturen van nieuwe rechten gebruikt u de IdentySoft driver.

IdentySoft - i3 - Suprema SCD Service:

IdentySoft - i3 - Suprema Drivers:

Gebruikt u IdentySoft in combinatie met DOM hardware? Installeer dan de DOM Agent & Service voor het ophalen van de log gegevens en synchroniseren van de gebruikers met de IdentySoft cloud software. Per installatie is er één service nodig.

Voor het beheren van de scanners:  bijvoorbeeld het inlezen met een USB scanner of het toesturen van nieuwe rechten gebruikt u de DOM Agent.

Voor het configureren van uw DOM installatie kunt u het configuratie programma 'DOMPloy' gebruiken.

IdentySoft - i3 - DOM Service & Driver:

IdentySoft - i3 - DOM Configuratie