Bij vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen in ons help center!

IdentySoft SCD Service:

Configuratie Software:

Drivers:

Firmware

Firmware V2 Hardware:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.

Firmware V1 Hardware:

Let op! - Neem altijd eerst contact op met EasySecure International voordat u uw scanner update. Het kan zijn dat de huidige versie te oud is om direct te updaten naar de meest recente versie.