T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Aanwezigheidsregistratie


Aanwezigheidsoverzichten zijn voor veel organisaties een wettelijke plicht. Door de modernste softwaretoepassingen is de oplossing van EasySecure International snel en eenvoudig te implementeren en kunt u op basis van biometrie, mobiele telefoon, pas of pincode de aanwezigheid registeren. Dit kan zowel over verschillende locaties als verschillende afdelingen heen.

Door de software hoeft u niet meer op een bord te kijken maar kan een ieder dit op zijn eigen PC, tablet of smartphone bekijken. Zowel het management, de receptionist(e) als iemand in het magazijn kan het bekijken. Ook vanaf andere locaties (zoals thuis) kan er bekeken worden wie in welk filiaal op welke afdeling aanwezig is. Uiteraard kan per medewerker worden bepaald wat wel en niet zichtbaar is.

Naast aanwezigheid kan EasySecure ook de schermen voorzien van informatie zoals bijvoorbeeld welke BHV’ers er aanwezig zijn en eventuele andere kwalificaties meegeven en daar overzichten van maken.

Een ideale oplossing die uw (verplichte) werk een stuk eenvoudiger en aangenamer maken! Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!

 

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl