T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Aanwezigheidsregistratie

Veel bedrijven in de logistiek of andere branches zijn verplicht om een aanwezigheidsregistratie van hun personeel bij te houden. Niet iedereen vindt dit een eenvoudig en leuk karwei, maar het moet wel gebeuren. Om deze taak eenvoudig en snel te laten verlopen, heeft EasySecure International een innovatief digitaal systeem ontwikkeld dat de aanwezigheidsregistratie van personeelsleden in de cloud bijhoudt. En dat heeft voordelen voor zowel u als uw medewerkers.

Aanwezigheidsregistratie met mobiele telefoon, kaart, code, vinger en/of gezicht

Voor onze systemen zijn niet per se pasjes of codes nodig om aanwezigheidsregistratie voor uw personeel in de logistiek uit te voeren. Onze innovatieve registratiesystemen werken op basis van de mobiele telefoon. De mobiele telefoon wordt dan gebruikt als toegangskaart voor registratie. Omdat men de eigen smartphone als sleutel gebruikt, vermindert dit het risico op verlies en onderhoudskosten. Bovendien geven gebruikers hun smartphones minder snel af. Daarnaast bieden wij ook registratie op basis van biometrie aan.

Biometrie is een nauwkeurige en eenvoudige oplossing

Biometrie staat garant voor een goede, nauwkeurige en makkelijke aanwezigheidsregistratie, waardoor deze uitstekend toepasbaar is op personeel in de logistiek of andere branches. Deze oplossing is namelijk per seconde nauwkeurig. En ook niet onbelangrijk: er is nooit meer gedoe over vergeten codes of kwijtgeraakte kaarten. Biometrie staat voor gemak en veiligheid.

Controleer de afwezigheid van uw personeel

Het is mogelijk om overal de aanwezigheid van uw personeel te controleren via computer, tablet of smartphone. Telt uw bedrijf meerdere locaties of afdelingen? Dat is geen probleem! Het systeem kan hierop afgesteld worden, zodat de aanwezigheidsregistratie overzichtelijk blijft. Ook leveren wij schermen waarop u extra informatie over uw personeel kunt aflezen. Dit is vooral handig wanneer u bijvoorbeeld een bhv’er nodig heeft, of een collega met een specifieke expertise. Lees hier meer over:

Ontdek onze innovatieve oplossingen

Bent u benieuwd welke systemen leverbaar zijn om aanwezigheidsregistratie voor uw personeel in de logistiek of een andere branche uit te voeren? Bekijk dan eens online onze oplossingen. Uiteraard geven we u ook graag deskundig advies. Heeft u vragen over een specifiek product? Dan bereikt u ons op +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »