T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Bezoekersregistratie


Een bezoeker binnen uw organisatie kan maar één keer een eerste indruk krijgen. Het registratieformulier op de balie is momenteel standaard, maar niet erg vriendelijk voor uw bezoekers. Direct bij binnenkomst moeten ze hun gegevens noteren, terwijl die vrijwel altijd al bekend zijn. Daarnaast kan iedereen de (persoons)gegevens inzien van eerdere bezoekers door een kijkje te nemen op het papierwerk op de balie.

Met onze bezoekersregistratie software zal die eerste indruk een positiever gevoel achterlaten. De bezoeker voelt zich écht welkom.

Naast de goede indruk biedt het u nog een aantal voordelen. Zo is een verplichte bezoekersregistratie geëist vanuit de Arbowet en moet ook rekening worden gehouden met de AVG.
Een overzicht van de voordelen van onze softwareoplossing:

  • Door alles op papier te registreren is er geen inzicht in aanwezigheid of de geschiedenis van de bezoekers.
  • Via onze software is alle historie terug te vinden via de rapportages.
  • Er is een vooraanmeld portaal voor bezoekers waar ze via internet voorafgaand vast de benodigde informatie toe kunnen voegen. Dit hoeft dan niet ter plaatse via een formulier op de balie.
  • Digitale registratie is mogelijk via tablet of touchscreen ter vervanging van blaadje op de balie.
  • Dit geeft ook de mogelijkheid om voorafgaand aan een bezoek aan eventuele veiligheidsinstructies te voldoen of een parkeerplaats te registreren.
  • U voldoet aan wetgeving en registratieplicht AVG.
  • Toegangscontrole kunt u voorafgaand aan een bezoek voorbereiden. Er ligt al een bezoekerspas te wachten op de bezoeker.
  • U heeft direct inzicht in de aankomende bezoeken en de geschiedenis.


Visitor management is een standaard module binnen de EasySecure Software en kan eenvoudig worden toegevoegd aan uw omgeving voor toegangscontrole, tijd, aanwezigheid en projectregistratie. Ook kan deze module apart worden gebruikt. 

Via een persoonlijke registratiepagina is het mogelijk uw bezoekers te registreren. De pagina kan opgeleverd worden in uw huisstijl en met de door u gewenste velden. Het is mogelijk om bezoekers vooraf, bij aankomst of zelf te laten registeren in uw Cloud omgeving.

Meer weten over uw bezoekersregistratie of wilt u graag een demonstratie? Wij helpen u graag!

 

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl