T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Bezoekersregistratie


Klantvriendelijke bezoekersregistratie vanuit de receptie is uiterst belangrijk. Een bezoeker van uw organisatie kan namelijk maar één keer een eerste indruk krijgen. Het registratieformulier op de balie is momenteel standaard, maar niet erg vriendelijk voor uw bezoekers. Direct bij binnenkomst moeten ze hun gegevens noteren, terwijl die vrijwel altijd al bekend zijn. Daarnaast kan iedereen de (persoons)gegevens inzien van eerdere bezoekers door een kijkje te nemen op het papierwerk op de balie. Met onze software voor bezoekersregistratie zal de eerste indruk een positiever gevoel achterlaten. De bezoeker voelt zich dan écht welkom.

Andere voordelen van onze digitale bezoekersregistratie

Naast de goede indruk die bezoekers krijgen, biedt ons digitale software voor bezoekersregistratie nog een aantal voordelen. Zo is een verplichte bezoekersregistratie geëist vanuit de Arbowet en moet er bij de receptie van uw kantoor ook rekening gehouden worden met de AVG. Andere voordelen van onze digitale software voor bezoekersregistratie zijn:

  • Door de bezoekersregistratie op een digitale manier bij te houden is er meer inzicht in aanwezigheid en de geschiedenis van de bezoekers. Ons software slaat namelijk alles op in rapportages, waardoor u eenvoudig terugkijkt op de bezoekersregistratie.
  • Er is een voor-aanmeldportaal voor bezoekers waar ze via internet voorafgaand van het bezoek alvast de benodigde informatie toe kunnen voegen. Dit hoeft dan niet ter plaatse via een formulier op de balie.
  • De digitale registratie vooraf maakt het ook mogelijk voor de bezoeker om de veiligheidsinstructies vooraf te lezen of een parkeerplaats te reserveren.
  • U heeft direct inzicht in de aankomende bezoeken, waardoor u alvast een bezoekerspas klaar kunt maken. De bezoeker hoeft dan niet lang bij de receptie te wachten tot de bezoekersregistratie in orde is gemaakt.

 

Laat een registratiepagina maken in uw huisstijl

Bij EasySecure International maken we graag een registratiepagina op maat. Via deze persoonlijke pagina is het voor uw bezoekers mogelijk om zich te registreren. Zo kunnen ze zichzelf eenvoudig vooraf of bij aankomst registreren in uw Cloud omgeving. De registratiepagina leveren wij graag op in uw huisstijl en met de door u gewenste velden.

Vraag naar onze beveiligings- en registratieoplossingen

Visitor management is een standaard module binnen onze software en kan eenvoudig worden toegevoegd aan uw omgeving voor toegangscontrole of tijd-, aanwezigheids- en projectregistratie. Ook is het mogelijk deze module apart te gebruiken. Wilt u meer weten over bezoekersregistratie of wilt u graag een demonstratie voor uw receptie? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »