T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Bezoekersregistratie

Klantvriendelijke bezoekersregistratie vanuit de receptie is uiterst belangrijk, ook voor bedrijven in de logistiek. Een bezoeker van uw organisatie kan namelijk maar één keer een eerste indruk krijgen. Het registratieformulier op de balie is momenteel standaard, maar niet erg vriendelijk voor uw bezoekers. Direct bij binnenkomst moeten ze hun gegevens noteren, terwijl die vrijwel altijd al bekend zijn. Daarnaast kan iedereen de (persoons)gegevens inzien van eerdere bezoekers door een kijkje te nemen op het papierwerk op de balie. Met onze software voor bezoekersregistratie zal de eerste indruk van uw bedrijf bij de receptie in de logistiek een stuk positiever zijn. De bezoeker voelt zich dan écht welkom.

Andere voordelen van onze digitale bezoekersregistratie

Naast de goede indruk die bezoekers van uw bedrijf in de logistiek krijgen, biedt onze digitale software voor bezoekersregistratie nog een aantal voordelen voor uw receptie. Zo is een verplichte bezoekersregistratie geëist vanuit de Arbowet en moet er bij de receptie van uw kantoor in de logistiek ook rekening gehouden worden met de AVG. Onze oplossingen voor bezoekersregistratie in de logistiek voldoen allemaal aan de regels rondom de AVG. U heeft hier dus geen omkijken meer naar. Andere voordelen van onze digitale software voor bezoekersregistratie zijn:

  • Door de bezoekersregistratie op een digitale manier bij te houden, is er meer inzicht in aanwezigheid en de geschiedenis van de bezoekers. Onze software slaat namelijk alles op in rapportages, waardoor de medewerkers van uw receptie eenvoudig terugkijken op de bezoekersregistratie van uw bedrijf in de logistiek.
  • Er is een voor-aanmeldportaal voor bezoekers waar ze via internet voorafgaand van het bezoek alvast de benodigde informatie toe kunnen voegen. Dit hoeft dan niet ter plaatse via een formulier op de balie.
  • De digitale registratie vooraf maakt het ook mogelijk voor de bezoeker om de veiligheidsinstructies vooraf te lezen of een parkeerplaats te reserveren.
  • U heeft direct inzicht in de aankomende bezoeken, waardoor u alvast een bezoekerspas klaar kunt maken. De bezoeker hoeft dan niet lang bij de receptie te wachten tot de bezoekersregistratie in orde is gemaakt.

Laat een registratiepagina maken in uw huisstijl

Bij EasySecure International maken we graag een pagina voor de bezoekersregistratie van uw bedrijf in de logistiek, waarbij rekening wordt gehouden met de AVG. Deze pagina maken we graag voor u op maat. Via een persoonlijke pagina is het voor uw bezoekers dan mogelijk om zich te registreren. Zo kunnen ze zichzelf eenvoudig vooraf of bij aankomst registreren in uw cloud omgeving. De registratiepagina leveren wij graag op in uw huisstijl en met de door u gewenste velden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »