T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Project & Productieregistratie


Wanneer u kiest voor projectregistratie van EasySecure International, heeft u nooit meer te maken met verkeerde boekingen op gesloten projecten of boekingen op verkeerde projecten of verkeerde activiteiten. Vrijwel alle gebruikers van deze projectregistratie zijn enthousiast, omdat ze aan de geboden oplossing verdienen. Dankzij deze urenregistratie per project is er dus sprake van een gunstige ROI. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en ontdek wat urenregistratie per project voor uw bedrijf kan betekenen.

Waarom kiezen voor projectregistratie?

U weet als geen ander dat de (internationale) concurrentie in de maakindustrie alsmaar toeneemt. Grenzen bestaan nauwelijks meer. Kostenbesparing, efficiëntie en digitalisering zijn belangrijke onderdelen om concurrerend te zijn én te blijven.

Veranderen wordt echter niet door iedereen toegejuicht. Zeker medewerkers die al lang bij een organisatie werken, staan niet vooraan om bijvoorbeeld digitaler te (gaan) werken. Zij doen het al jaren op en met papier. Dat dit gepaard gaat met een grotere kans op fouten én dat het veel tijd kost (de gegevens moeten immers uiteindelijk wel in een systeem komen) wordt vaak als minder belangrijk gezien.

Toch wordt informatievoorziening alsmaar belangrijker. Snelle, juiste en goed beveiligde informatie is een voorwaarde. En dat is precies wat onze oplossingen op het gebied van product- en projectregistratie bieden.

De mogelijkheden van urenregistratie per project

Onze oplossingen voor urenregistratie per project, bieden diverse mogelijkheden. We sommen deze mogelijkheden graag voor u op:

  • Onze projectregistratie maakt het mogelijk om uren te boeken op projecten, subprojecten of klanten en projecten, en een activiteit.
  • De boekingen zijn online, dus alle overzichten zijn up-to-date op elk moment van de dag.
  • De geboekte uren kunnen eenvoudig via een webservice naar uw ERP-pakket verstuurd worden.
  • De medewerker meldt zich bij de terminal via kaart, pincode, vingerafdruk en/of gezicht. Door deze techniek kan de medewerker alleen boeken op actuele projecten, waar hij of zij op mág en kán boeken.


Lees de brochure of maak een afspraak voor meer informatie

Bent u benieuwd hoe projectregistratie vorm kan krijgen binnen uw organisatie? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over urenregistratie en andere mogelijkheden.


Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »