T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Project & Productieregistratie


U weet als geen ander dat de (internationale) concurrentie in de maakindustrie alsmaar toeneemt. Grenzen bestaan nauwelijks meer. Kostenbesparing, efficiency en digitalisering zijn belangrijke onderdelen om concurrerend te zijn én te blijven.

Veranderen wordt niet door iedereen toegejuicht. Zeker medewerkers die al lang bij een organisatie werken, staan niet vooraan om bijvoorbeeld digitaler te (gaan) werken. Zij doen het al jaren op en met papier. Dat dit gepaard gaat met een grotere kans op fouten én veel tijd kost (de gegevens moeten immers uiteindelijk wel in een systeem komen) wordt vaak als minder belangrijk gezien.

Informatievoorziening wordt alsmaar belangrijker. Snelle en juiste informatie is een voorwaarde. En dat is precies wat onze oplossingen op het gebied van project & productregistratie bieden.

  • Onze projectregistratie maakt het mogelijk om uren te boeken op projecten, sub projecten of klanten en projecten, en een activiteit.
  • De boekingen zijn online, dus alle overzichten zijn up to date op elk moment van de dag.
  • De geboekte uren kunnen eenvoudig via een webservice naar uw ERP-pakket verstuurd worden.
  • De medewerker meldt zich bij de terminal, via kaart, pincode, vingerafdruk en/of gezicht. Door deze techniek kan de medewerker alleen boeken op actuele projecten, waar hij op mag boeken en alleen de activiteiten die hij kan


Nooit meer verkeerde boekingen op gesloten projecten of boekingen op verkeerde projecten of verkeerde activiteiten. Tel uit uw winst! Vrijwel al onze gebruikers zijn enthousiast, omdat ze aan de geboden oplossing verdienen. Er is sprake van een gunstige ROI.

Bekijk via onderstaande link onze projectregistratie brochure met alle informatie:


Bent u nieuwsgierig? Wij vertellen u graag meer!

 

 

 

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl