T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Integraties voor tijdregistratie


Wij geloven in “best of breed” oplossingen. Wat bedoelen wij daarmee? Er zijn veel uitstekende softwareoplossingen voor deelgebieden beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het beste HR-pakket, het beste planningspakket etc. “Best of breed” oplossingen zijn sinds de volledige acceptatie van cloud absoluut de beste oplossingen voor organisaties. Elke organisatie kan nu per deelgebied (HR, Planning, Tijdregistratie, Toegang) de beste oplossing kiezen. Door die te integreren komt u tot een ideale oplossing waarbij de synergie perfect tot zijn recht komt.

EasySecure International kiest voor integratie en zorgt daarbij voor de ideale samenstelling. U kiest de beste oplossingen die speciaal zijn afgestemd op uw type organisatie. Door de integratiemogelijkheden leidt dit tot één goed op elkaar afgestemde oplossing.

In het Windows-tijdperk kon dit leiden tot hoge kosten en langdurige implementaties. Door het gebruik van cloud en door uw bewuste keuze van EasySecure International, die met meer dan 50 gerenommeerde cloud partners (aantal blijft groeien) samenwerkt, is de implementatie snel, beheersbaar en betaalbaar. Het biedt u een optimaal resultaat waarbij de systemen naadloos in elkaar passen. Voorbeelden van integratie zijn onder meer planning, HR, alarmsystemen, lockers, sleutelkasten en camera events. 

Heeft u ook interesse in “the best of different worlds”? Wij helpen u graag verder!
Meer informatie over onze bestaande integratie partners kunt u ook terugvinden op onze website. 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »