T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Tijdregistratie

Tijdregistratie door middel van een tijdregistratiesysteem is van uitzonderlijk belang voor uw organisatie en uw medewerkers. Op basis van de gegevens die door een dergelijk tijdregistratiesysteem verzameld worden, bepaalt u immers mede hoe u uw werknemers beloont. Tijdregistratiesystemen werken echter vaak omslachtig en maken geen gebruik van moderne en eenvoudige registratiemiddelen. Vraagt u zich af hoe u de registratie aanzienlijk kunt vereenvoudigen, bijvoorbeeld met een veel praktischer systeem? Dan biedt een tijdregistratiesysteem van EasySecure International de oplossing! Wij zijn namelijk volledig toegelegd op de markt van identiteitsmanagement met de focus op innovatie door het gebruik van cloud software, biometrie, mobiele en draadloze toepassingen. Met onze hulp maakt u de tijdregistratie van uw medewerkers eenvoudiger voor hen, maar ook voor uzelf.

Innovatieve tijdregistratie zorgt voor minder kosten en meer controle

Onze innovatieve systemen voor tijdregistratie werken op basis van de mobiele telefoon, kaart, tag of code. Tijdregistratie met de mobiele telefoon is de laatste jaren sterk in opkomst. De mobiele telefoon wordt dan gebruikt als toegangskaart voor registratie. Omdat men de eigen smartphone als sleutel gebruikt, vermindert dit de onderhoudskosten en het risico op verlies. Daarnaast is tijdregistratie ook mogelijk op basis van biometrie. Biometrie staat garant voor een goede, nauwkeurige en makkelijke registratie. En ook niet onbelangrijk: er is nooit meer gedoe over vergeten codes of kwijtgeraakte kaarten.

Tijdregistratie met behulp van onze expertise

EasySecure International is specialist in de juiste tijdregistratie; van een eenvoudig Excel-document tot aan volledige cloud integratie voor planning, tijd en verloning. Onze tijdregistratiesystemen zijn eenvoudig in het gebruik, bijzonder betrouwbaar en zijn tevens beschikbaar voor elk budget. Met een tijdregistratiesysteem van EasySecure International houdt u eenvoudig de uren van uw werknemers bij, terwijl u wel rekening houdt met hun privacy. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

Een tijdregistratiesysteem dat geschikt is voor bedrijven uit diverse branches

De oplossing van tijdregistratie is voor iedere organisatie geschikt; van supermarkt tot en met ziekenhuis en van een logistieke omgeving tot en met een camping. Veel organisaties hebben het gemak van in- en uitklokken met onze systemen inmiddels tot grote tevredenheid ontdekt. De oplossingen werken kostenbesparend en verdienen zichzelf in korte tijd terug. Daarbij is het mogelijk om eenvoudig te beginnen en door te groeien naar een volledig geautomatiseerd tijdregistratiesysteem met de juiste controle- en goedkeuringsslagen. Alles uiteraard digitaal. Ideaal is de mogelijkheid om te klokken op afdelingsniveau, waardoor de juiste informatie voor iedereen beschikbaar is. HR ziet bijvoorbeeld hoeveel uur een medewerker aanwezig is geweest en een afdelingsmanager wil juist weten hoeveel uur er op zijn afdeling gemaakt is. Er is dus nooit meer onduidelijkheid voor de verschillende managers.

Kies voor een tijdregistratiesysteem op maat

Informeer vandaag nog volledig vrijblijvend bij EasySecure International en laat u voorlichten over de vele mogelijkheden voor de tijdregistratie van uw medewerkers. Vraag naar de specificaties van een tijdregistratiesysteem en kies voor een applicatie op maat. Veel van onze systemen zijn op uw wensen en behoeften aan te passen. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste oplossing voor uw situatie kiest. U bereikt ons via telefoonnummer +31(0)85 01500 00 of door het contactformulier in te vullen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »