T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Tijdregistratie


Wilt u de tijdregistratie optimaal geregeld hebben? Grote kans dat u bij EasySecure aan het juiste adres bent. Wij zijn volledig toegelegd op de markt van identiteitsmanagement met de focus op innovatie door het gebruik van cloud software, biometrie, mobiele en draadloze toepassingen.

Biometrie staat garant voor een goede, nauwkeurige en makkelijke registratie. Dat is vaak de ideale basis voor de start van een perfecte tijdregistratie. Per seconde nauwkeurig. En ook niet onbelangrijk, er is nooit meer gedoe over vergeten codes of kwijtgeraakte kaarten.

Biometrie staat voor gemak en veiligheid. Geen verloren kaarten, vergeten codes en geen passen in omloop. Veel gemak voor werkgever én werknemer, maar bij tijdregistratie nooit verplicht. En dat laatste is van doorslaggevend belang. De werknemer heeft altijd een keuze. Onze tijdregistratie scanners zijn altijd uitgerust met een kaartlezer én codetableau. Het is ook mogelijk om de mobiele telefoon als kaart te gebruiken. 

Tijdregistratie met de mobiele telefoon is de laatste jaren sterk in opkomt. De mobiele telefoon kan gebruikt worden als toegangskaart voor registratie. Omdat men de eigen smartphone als sleutel gebruikt verminderd dit het risico op verlies en onderhoudskosten. Bovendien zullen gebruikers hun smartphones minder snel afgeven om zeker te zijn van correcte tijd- en aanwezigheidsregistratie.


EasySecure International is specialist in de juiste tijdregistratie. Van een eenvoudig Excel-document tot aan volledige cloud integratie voor planning, tijd en verloning. Registratie is mogelijk via biometrie, mobiele telefoon, kaart en/of code. 

Het is mogelijk om eenvoudig te beginnen en door te groeien naar een volledig geautomatiseerd systeem met de juiste controle- en goedkeuringsslagen. Alles uiteraard digitaal. Ideaal is de mogelijkheid om te klokken op afdelingsniveau, waardoor er meer informatie over planning en realisatie beschikbaar is.

De juiste informatie is voor iedereen beschikbaar. HR ziet bijvoorbeeld hoeveel uur een medewerker aanwezig is geweest. Een afdelingsmanager wil juist weten hoeveel uur er op zijn afdeling gemaakt is. Er is dus nooit meer onduidelijkheid voor de verschillende managers.

De oplossing van tijdregistratie is voor iedere organisatie geschikt. Van supermarkt tot en met ziekenhuis en van een industriële omgeving tot en met een camping. Veel organisaties hebben het gemak inmiddels tot grote tevredenheid ontdekt. De oplossingen werken kostenbesparend en verdienen zichzelf in korte tijd terug.

Nieuwsgierig? Wij helpen u graag!

 

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl