T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Toegangscontrole


EasySecure International biedt u passende toegangscontrole voor uw bedrijfsgebouw, zoals een vingerscan of mobiele registratie. Vergeet pasjes, codes en tokens: stap over op toegangscontrole via biometrie of de mobiele telefoon!

Dergelijke toegangsbeveiliging wordt een steeds belangrijker onderdeel voor directie en management van diverse bedrijven. Dit komt onder meer door het stijgend aantal parttimers en meer soorten organisaties in gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan catering, extern IT personeel en beveiliging. Ook door de 24 uurs economie is de situatie veranderd. Mensen moeten vroeger het gebouw in en willen minder aan vaste tijden gehouden worden, waardoor ook later vertrekken veel vaker voorkomt.

De juiste samenstelling zorgt voor een efficiënte toegangscontrole

De normale, traditionele toegangssystemen zijn moeilijk te beveiligen. Sleutels, pasjes, codes, magneetkaarten: al deze zaken zijn overdraagbaar en vallen dus gemakkelijk in verkeerde handen. Laat daarom een toegangssysteem van EasySecure International installeren. Wij leveren de meest innovatieve toegangssystemen. Denk aan een gezichtsherkenning of vingerscantechnologie. Kijk in de camera of plaats uw vinger om de deur eenvoudig en snel te openen. Ook registratie met de mobiele telefoon is zeer persoonlijk. Een mobiele telefoon raakt men niet snel kwijt.

Naast toegangssystemen op basis van biometrie of de mobiele telefoon hebben wij ook oplossingen beschikbaar met een persoonlijke kaart, tag en /of code, wat natuurlijk ook diverse voordelen met zich meebrengt. Met onze software kiest u uit vingerscans, gezichtsherkenning, kaartlezers, codetableaus, draadloze cilinders en draadloze deurbeslagen. Het ideale toegangscontrolesysteem is een samenstelling van de juiste componenten.

Toegangsbeveiliging op basis van biometrie of telefoon

Door middel van gezichtsherkenning of vingerafdrukken wordt met een toegangssysteem gekeken of iemand toegang heeft tot het gebouw of andere diensten binnen het bedrijf. Deze toegangssystemen bieden vele mogelijkheden voor onder andere kantoren, datacenters, industrie, sportscholen en distributiecentra. Omdat biometrisch materiaal persoonsgebonden is, wordt het onmogelijk voor onbevoegden om gebouwen binnen te komen en/of gebruik te maken van uw diensten zonder dat u dit weet. Bovendien werkt een door ons geleverd toegangscontrolesysteem snel en eenvoudig. Zo kan iemand direct met de juiste rechten in ons toegangscontrolesysteem worden opgenomen (en weer worden verwijderd). Hierdoor werkt de controle snel en efficiënt.

Onze biometrische oplossingen bieden de beste en snelste herkenning. Biometrische eigenschappen zetten wij direct om in een unieke code die nooit is terug te vormen naar een afbeelding van vinger of gezicht. Herkenning is uniek maar nooit terug te brengen tot uw afdruk! Uiteraard heeft elke scanner naast biometrie een alternatief met een kaartlezer en registratie via de mobiele telefoon. U kiest bij ons tussen onder andere de volgende toegangscontrolesystemen:

 

Waarom een toegangscontrolesysteem van ons bedrijf de beste is

Op het gebied van toegangsbeveiliging kunt u het best voor EasySecure International kiezen. Waarom? Onder andere omdat we zorgen voor snelle implementatie van de toegangscontrole, we draadloze producten toepassen, we de toegangsbeveiliging eenvoudig kunnen plaatsen op elke bestaande deur én omdat we geen schade aanrichten tijdens onze werkzaamheden. Onze basisoplossingen zijn zeer (prijs)concurrerend en leggen de basis om later te integreren met de complete IT infrastructuur, met onder andere camera’s, lockers, tijdregistratiesystemen en alarmen.

Vanwege onze uitgebreide softwaremogelijkheden is onze toegangscontrole zeer geschikt voor organisaties met meerdere locaties.Denk bijvoorbeeld aan hoofdkantoren die de informatie van alle vestigingen willen zien, uitzendbureaus die alvast de uren en aanwezigheid per locatie willen zien, maar ook organisaties die op verschillende projecten werken en het overzicht willen behouden. Alle beschikbare informatie is real time. Uiteraard is het mogelijk om een overkoepelend overzicht uit te draaien, bijvoorbeeld per locatie of per afdeling.

Neem contact met ons op voor een toegangssysteem op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een (biometrisch) toegangssysteem voor uw pand? Of wilt u meer weten over specifieke toegangscontrole, zoals gezichtsherkenning, de vingerscan, mobiele registratie of onze draadloze toepassingen? Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen. Bel vandaag nog naar +31(0)85 01500 00 of vul het contactformulier in.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »