T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Toegangscontrole

EasySecure International biedt een passend toegangscontrolesysteem voor uw bedrijf in de transport en vele andere bedrijven. Met bijvoorbeeld een vingerscan of mobiele registratie reguleert u wie er toegang heeft tot bepaalde gebouwen en ruimtes en wie niet. Vergeet pasjes, codes en tokens: stap net als vele andere bedrijven in de transport over op toegangscontrole via biometrie of de mobiele telefoon! Een dergelijke toegangscontrole wordt een steeds belangrijker onderdeel voor directie en management van diverse bedrijven, zowel in de transport als in andere branches. Dit komt onder meer door het stijgend aantal parttimers en het stijgende aantal organisaties in gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan catering, extern IT-personeel en beveiliging. Ook door de 24-uurs-economie is de situatie veranderd. Mensen moeten vroeger het gebouw in en willen minder aan vaste tijden gehouden worden, waardoor ook later vertrekken veel vaker voorkomt.

Wij zorgen voor een efficiënt toegangscontrolesysteem voor in de transport

De traditionele toegangssystemen zijn moeilijk te beveiligen. Sleutels, pasjes, codes, magneetkaarten: al deze zaken zijn overdraagbaar en vallen dus gemakkelijk in verkeerde handen. Laat daarom een toegangscontrolesysteem van EasySecure International installeren. Wij leveren de meest innovatieve systemen voor toegangscontrole, onder andere voor bedrijven in de transport. Denk aan gezichtsherkenning- of vingerscantechnologie. Kijk in de camera of plaats uw vinger op de scanner om de deur eenvoudig en snel te openen. Ook registratie met de mobiele telefoon is zeer persoonlijk. Een mobiele telefoon raakt men niet snel kwijt. Naast een toegangscontrolesysteem op basis van biometrie of de mobiele telefoon, hebben wij ook oplossingen beschikbaar met een persoonlijke kaart, tag en /of code, wat natuurlijk ook diverse voordelen met zich meebrengt voor onder andere bedrijven in de transport. Met onze software kiest u uit vingerscans, gezichtsherkenning, kaartlezers, codetableaus, draadloze cilinders en draadloze deurbeslagen. Het ideale toegangscontrolesysteem, voor bijvoorbeeld uw bedrijf in de transport, is een samenstelling van de juiste componenten.

Toegangsbeveiliging op basis van biometrie

Door middel van gezichtsherkenning of vingerafdrukken wordt met een toegangscontrolesysteem gekeken of iemand toegang heeft tot het gebouw of andere diensten binnen uw bedrijf in de logistiek. Deze systemen voor toegangscontrole bieden vele mogelijkheden voor onder andere kantoren, datacenters, industrie, sportscholen en bedrijven in de transport. Omdat biometrisch materiaal persoonsgebonden is, wordt het onmogelijk voor onbevoegden om gebouwen binnen te komen en/of gebruik te maken van uw diensten zonder dat u dit weet. Hiermee optimaliseert u de bedrijfsbeveiliging dus aanzienlijk. Bovendien werkt een door ons geleverd toegangscontrolesysteem snel en eenvoudig. Zo kan iemand direct met de juiste rechten in ons toegangscontrolesysteem worden opgenomen (en weer worden verwijderd). Hierdoor werkt de controle snel en efficiënt. Onze biometrische oplossingen bieden de beste en snelste herkenning. Biometrische eigenschappen zetten wij direct om in een unieke code die nooit is terug te vormen naar een afbeelding van vinger of gezicht. Herkenning is uniek maar nooit terug te brengen tot uw afdruk! Uiteraard heeft elke scanner naast biometrie een alternatief met een kaartlezer en registratie via de mobiele telefoon. U kiest bij ons tussen onder andere Suprema toegangscontrole en RFID toegangscontrole.

Waarom een toegangscontrolesysteem van ons bedrijf de beste is

Op het gebied van toegangsbeveiliging kunt u het best voor EasySecure International kiezen. Waarom? Onder andere omdat we zorgen voor snelle implementatie van de toegangscontrole, we draadloze producten toepassen, we de toegangsbeveiliging eenvoudig kunnen plaatsen op elke bestaande deur én omdat we geen schade aanrichten tijdens onze werkzaamheden. Onze basisoplossingen zijn zeer (prijs)concurrerend en leggen de basis om later te integreren met de complete IT-infrastructuur, met onder andere camera’s, lockers, tijdregistratiesystemen en alarmen. Vanwege onze uitgebreide softwaremogelijkheden is een toegangscontrolesysteem van ons zeer geschikt voor organisaties met meerdere locaties, bijvoorbeeld voor bedrijven in de transport. Maar denk bijvoorbeeld ook aan hoofdkantoren die de informatie van alle vestigingen willen zien, uitzendbureaus die alvast de uren en aanwezigheid per locatie willen zien, maar ook organisaties die op verschillende projecten werken en het overzicht willen behouden. Alle beschikbare informatie is real-time. Uiteraard is het mogelijk om een overkoepelend overzicht uit te draaien, bijvoorbeeld per locatie of per afdeling.

Neem contact met ons op voor een toegangssysteem op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een (biometrisch) toegangscontrolesysteem voor uw bedrijf in de transport of in een andere branche? Of wilt u meer weten over specifieke toegangscontrole, zoals gezichtsherkenning, de vingerscan of onze draadloze toepassingen? Wij vertellen u graag meer over onze maatwerkoplossingen. Bel vandaag nog naar +31(0)85 01500 00 of vul het contactformulier in.

Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »