T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Onze oplossing - Toegangscontrole


Toegangscontrole vormt een steeds belangrijker onderdeel voor directie en management bij veel organisaties. Dit komt onder meer door het stijgend aantal parttimers en meer soorten organisaties in gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan catering, extern IT personeel, beveiliging etc. Ook door de 24 uurs economie is de situatie veranderd. Mensen moeten vroeger het gebouw in kunnen en willen minder aan vaste tijden gehouden worden, waardoor ook later vertrekken veel vaker speelt.

De ideale toegangscontrole situatie is een samenstelling van de juiste componenten. Met onze software kunt u kiezen uit onze vingerscans, gezichtsherkenning, kaartlezers, codetableaus, draadloze cilinders en draadloze deurbeslagen. Registratie is mogelijk via gezicht, vinger, mobiele telefoon, kaart, tag en/of code. 

De ervaring leert dat als het toegangscontrole systemen stringenter en moeilijker worden dat men al snel een creatieve oplossing zoekt en bijvoorbeeld iets tussen de deur zet. Biometrie staat juist bekend om zijn eenvoud en duidelijkheid. Passen worden niet doorgegeven of vergeten, codes zijn niet vergeten en als grootste voordeel: de biometrische kenmerken heeft iedereen altijd bij zich. Simpeler kan het niet. Vandaar dat veel van onze oplossingen zijn gebaseerd op biometrie. Maar onze oplossingen die niet zijn gebaseerd op biometrie worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Het gebruik van technologie voor draadloze sloten, en van digitale sleutels als alternatief voor fysieke sleutels, is de afgelopen jaren wereldwijd sterk toegenomen. Digitale sleutels zijn kostenefficiënt, en daarbij bieden draadloze sloten inmiddels dezelfde mogelijkheden die voorheen alleen beschikbaar waren via bedrade deuren, tegen veel lagere kosten.

Snelle implementatie, geen bekabeling, eenvoudige plaatsing op elke bestaande deur en geen schade na werkzaamheden zijn een aantal grote voordelen.
Moderne toegangscontrole is vaak een combinatie van een integratie met toegang, camera’s tijdregistratie, lockers en/of alarm. De basisoplossing van Easy Secure International is zeer (prijs) concurrerend en legt de basis om later te integreren met de complete IT infrastructuur voor camera’s, lockers, tijdregistratie en alarm.

Door de softwaremogelijkheden is de oplossing van EasySecure International zeer geschikt voor organisaties met meerdere locaties. Denk bijvoorbeeld aan ketens met meerdere filialen door het land. Hoofdkantoren die de informatie van alle vestigingen willen zien. Uitzendbureaus die alvast de uren en aanwezigheid per locatie willen zien, maar ook organisaties die op verschillende projecten werken en het overzicht willen behouden. Alle beschikbare informatie is real time. Uiteraard is het mogelijk om een overkoepelend overzicht uit te draaien, per locatie, per afdeling etc.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl