T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Bouw


Ook uw bouwplaats professionaliseert. Wet- en regelgeving vragen investeringen in toegangscontrole en persoonsregistratie. Bij voorkeur vindt u een geautomatiseerd systeem. De huidige systemen op de markt zijn echter vaak complex en permanent.

Speciaal voor de bouwplaats werken wij samen met Heras en samen ontwikkelden wij het systeem Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én persoonsregistratie in de cloud. Eenvoudig in gebruik, veelzijdig in resultaat.

 

 

 • Toegangscontrole en persoonsregistratie in één.
  Wissel administratieve rompslomp in voor controle, overzicht en nauwkeurigheid. Bespaar tijd

 • Herkenning op basis van biometrie
  Uw vinger is de sleutel. Herkenning is altijd persoonlijk en u weet altijd wie, waar en wanneer toegang heeft gekregen tot de bouwplaats.

 • Voldoen aan eisen afkomstig van opdrachtgevers, wetten & regels
  U bewijst uw professionaliteit. U voldoet aan alle wet- en regelgeving.

 • Direct toegankelijk, waar u ook bent (cloud)
  De IdentySoft cloudoplossing is vanaf iedere locatie toegankelijk. Het systeem blijft functioneren indien u (tijdelijk) offline bent.

 • Een pakket dat aansluit bij uw eisen
  Ieder project is anders. Met de verschillende pakketten van Heras Smart Access bepaalt ú hoe u de bouwplaats controleert.

 • Met één klik overzicht op al uw locaties
  Met één druk op de knop weet u wie zich op uw terrein(en) bevindt en bevond. U heeft inzicht vanaf iedere gewenste locatie.

 • De basis voor een veilige bouwplaats
  Bij een calamiteit weet u direct wie er op de bouwplaats is. Buiten werktijd blijft ongewenst bezoek buiten. 24/7 veiligheid.

 

IdentySoft Bouw

 

Méér tijd op de bouw (en minder in de keet)
Voor ieder project levert het Smart Access toegangscontrole systeem haar eigen toegevoegde waarde. Maar dat het u tijd oplevert, staat buiten kijf. U concentreert zich op datgene waar u goed in bent: het bouwproject succesvol voltooien. Het systeem betaalt zichzelf terug.

 • Eenmalig autoriseren, tussentijds aanpassen
 • Snelle controle op werknemers
 • Op afstand toegang verlenen
 • Digitale persoonsregistratie
 • Kloppende input voor de salarisadministratie

 

Altijd en overal real-time overzicht op de bouwplaats
Op grote bouwplaatsen is er een continue in- en uitstroom van mens en transport. Wie is er op dit moment aanwezig op de bouw, en wie niet? Heras Smart Access maakt gebruik van onze IdentySoft Cloud software. Belangrijke data zijn vanaf iedere locatie op te halen. U heeft altijd een up-to-date overzicht van wie er aanwezig is op de betreffende locatie(s). Dat is prettig tijdens het dagelijks werk, maar ook veilig in geval van calamiteiten.

 

IdentySoft Bouw

 

Het plug and play systeem voor toegangscontrole op tijdelijke locaties
Toegangscontrole en persoonsregistratie in één. Wissel administratieve rompslomp in voor controle, overzicht en nauwkeurigheid. Bespaar tijd.

(Voor)registratie van gebruikers
Gebruikers kunnen zichzelf vooraf registreren. Dit maakt het beheer een stuk minder arbeidsintensief.

Beheer in de cloud
Vanuit elke plek kan worden ingelogd. Verschillende beheerders zijn toe te kennen; voor het beheren van verschillende locaties, gebruikers en toegangsgroepen.

 

 

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl