T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Industrie

IdentySoft - ideale oplossing in de industrie!

Rationale
In de industrie is er vaak sprake van grote aantallen mensen, grote terreinen en veel verschillende disciplines. Dit alles moet leiden tot grote producties.
Er is vaak een uitgebreid logistiek proces gaande. Een industriële omgeving is door de omvang met de machines, medewerkers en de voorraden ook een kapitaalintensieve omgeving met veel regels en wetgeving. Biometrie kan in deze complexe omgevingen veel duidelijkheid schaffen. 

 

EasySecure - IdentySoft - Industrie 

 


Problematiek bij een rozenkwekerij
Een rozenkwekerij in Ethiopie met meer dan 12.000 medewerkers die dagelijks de farm bewerken en de rozen oogsten. Deze omgeving zorgt voor een ‘zware' omgeving voor de vingerafdruk technologie. De aangeboden vingers zijn van mensen tussen de 20 en 70 jaar. Vaak zijn de handen vuil en beschadigd door het werken in de aarde of met machines.

De temperatuur kan schommelen, het is vochtig, zeer droog of juist weer nat. Veel type scanners werken niet of ontoereikend in deze omstandigheden met zulke aantallen mensen. Voor deze omgeving is een multispectrale scanner de perfecte oplossing.

Oplossing met vingerafdruktechnologie
Er is een centraal gelegen kantoor ingericht waar de medewerkers zijn ingescand. Over het hele terrein (kwekerij, kantoren, ziekenhuis etc.) staan terminals waar de mensen zich kunnen aan- en afmelden voor werk en pauzes. Naast tijd en toegang kan men nu ook bezoekers bij het hospitaal herkennen, weet men wie alarmen aan en uit zet etc. 

Industrie heeft tijd, toegang, aanwezigheid en integratie nodig
Vingerafdruktechnologie wordt wereldwijd veel toegepast voor TT&A. Juist door integratie met andere software applicaties kan men veel gemak creëren voor gebruikers ( geen pasjes vergeten ) en beheerders ( direct overzicht ). Integratie vindt vaak plaats met abonnementenadministraties, gebouwbeheer, alarmsystemen, roosters en andere applicaties, waar het gaat om mensen en rechten. 
 

EasySecure - IdentySoft - Industrie

 

Alle voordelen op een rij:

  • Veel efficiënter en effectiever verwerken van uren
  • Geen fraude meer mogelijk
  • Geen gehannes met vergeten pasjes en sleutel
  • Duur sleutelbeheer is verleden tijd.
  • Het milieu wordt minder belast (plastic van pasjes)
  • Door de integratie meer controle, efficiency en effectiviteit
  • Veel management informatie direct beschikbaar
  • Kostenbesparend

Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl