T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Certificering EasySecure

Certwell

Certwell

Met EasySecure bent u zeker van een perfecte registratie van wie u toegang tot uw locatie verleent. Certwell kan daar nog iets aan toevoegen, namelijk toegangscontrole op basis van certificeringseisen. Voldoet de persoon aan de door uw gestelde eisen qua certificeringen? Heeft hij een poortinstructie gevolgd, is hij in het bezit van een geldig VCA diploma, etc. …

U bepaalt welke certificaten iemand in zijn bezit moet hebben om toegang te verkrijgen. Al uw medewerkers krijgen een Certificeringspaspoort waarop al hun certificaten worden geregistreerd. Ter controle worden deze – daar waar mogelijk – gevalideerd. Op locatie wordt dit paspoort gescand en uitgelezen. Het certificeringspaspoort in combinatie met de vingerscancontrole is de perfecte toegangscontrole om onbevoegden buiten de deur te houden.

Wilt u graag extra informatie meegeven voordat men een ruimte betreedt? Met Certwell Exam kunt u poortinstructies en vragenlijsten versturen zodra het certificeringspaspoort op locatie wordt gescand. Hierdoor krijgt de desbetreffende medewerker pas toegang wanneer de poortinstructie is getoond of wanneer de vragenlijst voldoende is ingevuld. Zo heeft u zelf nog meer controle over de toegangscontrole, en bent u er zeker van dat iedereen met genoeg kennis en expertise de locatie betreedt.

 


Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »