T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE
ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem uit en bedien meer deuren met uw bestaande toegangskaarten en software. 

De draadloze sloten van Aperio® zijn snel en eenvoudig te installeren en kunnen bediend worden met uw bestaande toegangskaarten. Met de veilige, gecertificeerde en batterijgevoede sloten van Aperio® bespaart u zowel energie- als onderhoudskosten. Aperio®  is de juiste keuze voor grote én kleine bedrijven, die hun toegangscontrolesysteem willen upgraden.

De draadloze sloten van Aperio zijn volledig te beheren vanuit de IdentySoft software. De samenvoeging van IdentySoft en de Aperio productlijn zorgt voor een ideale combinatie van bekabelde (biometrische) toegangscontrole samen met draadloze sloten en paslezers. 


SimonsVoss

SimonsVoss

Axis Communications introduceert samen met SimonsVoss Technologies GmbH een volledig geïntegreerd, IP-gebaseerd digitaal slot- en toegangscontrolesysteem. De samenwerking zorgt voor een geavanceerde, kostenefficiënte, draadloze vergrendelings- en toegangscontrole-oplossing en is een uitstekende vervanging voor het gebruik van conventionele sleutels.

Het gebruik van technologie voor draadloze sloten, en van digitale sleutels als alternatief voor fysieke sleutels, is de afgelopen jaren wereldwijd sterk toegenomen. Dat komt niet alleen doordat fysieke sleutels slechts een minimale beveiliging garanderen. Digitale sleutels zijn kostenefficiënt, en daarbij bieden draadloze sloten inmiddels dezelfde mogelijkheden die voorheen alleen beschikbaar waren via bedrade deuren, tegen veel lagere kosten. 

De draadloze sloten van SimonsVoss zijn volledig te beheren vanuit de IdentySoft software. De samenvoeging van IdentySoft en de SmartIntego productlijn zorgt voor een ideale combinatie van bekabelde (biometrische) toegangscontrole samen met draadloze sloten en paslezers. 


Neem contact met mij op!T: +31(0)85 01500 00
E: info@easysecure.nl
E: support@easysecure.nl