T+31(0)85 01500 00 | E info@easysecure.nl Remote Support NL EN DE

Planning & Verloning

BCS - Planning & Salaris

BCS - Planning & Salaris

Uw salarisadministratie makkelijker maken. En zorgen voor meer aandacht voor uw personeel. Dat is wat BCS doet. BCS biedt u met Delta een slimme en flexibele totaaloplossing op maat, voor alle onderdelen van uw HRM en salarisadministratie.


Dyflexis

Dyflexis

Dyflexis is het complete Workforce Management Systeem voor de optimale personeelsbezetting, foutloze urenregistratie en heldere rapportages. Inclusief app voor iOS en Android.

De workforce management software van Dyflexis wordt gebruikt door duizenden bedrijven in de branches: productie & warehousing, retail & e-commerce, zorg & welzijn, horeca en recreatie.

Of u nu een lokale onderneming heeft met tien man personeel of een internationale keten met meerdere vestigingen, Dyflexis is het antwoord op al uw workforce management behoeften. 


Fooks

Fooks

Fooks is het alles-in-1 online personeelsplatform waarin ondernemers o.a. kunnen plannen, roosteren, uren klokken, verlof en verzuim bijhouden en financieel inzicht verkrijgen. Daarnaast is het mogelijk om een volledige personeelsdossier op te bouwen met daarin de mogelijkheid tot het digitaal ondertekenen van contracten. Dit alles in je handpalm via de app of desktop! Fooks is voor zowel werkgever als werknemer volledig gratis te gebruiken, geen maandelijkse kosten en geen addertjes!


Humanwave

Humanwave

Humanwave stelt de mens centraal in een onderneming. Humanwave is er namelijk van overtuigd dat iedere ondernemer met de juiste online HR software veel beter kan inspelen op wie wanneer wat doet, het functioneren van medewerkers en de verbetering van de onderlinge samenwerking om zo aanzienlijke efficiency voordelen te behalen.

Vanuit die visie heeft humanwave een HR-pakket ontwikkeld waarin alle gegevens rondom uw mensen samen komen. Met nu alles op één plek heeft u de beschikking over alles wat uw mensen aangaat en eventueel andere betrokkenen die u mee helpen met het runnen van uw bedrijf.


KindPlanner

KindPlanner

KindPlanner is een innovatieve oplossing voor de kinderopvang waarbij het kantoor, de locaties en ouders met elkaar verbonden worden. KindPlanner neemt veel werk uit handen door taken slim te automatiseren waarbij de klant altijd maximale controle houdt. Het modulaire systeem is geschikt voor zowel kleine als zeer grote organisaties en eenvoudig te koppelen aan bestaande boekhoud- en salarissoftware.


L1NDA

L1NDA

L1NDA Planner is de alles-in-1, aanpasbare oplossing die zorgt voor probleemloos plannen, vinden, managen en uitbetalen van hospitality personeel.


MijnRooster

MijnRooster

Uw planning werkt in mijnrooster! 

Of u nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of uw planning nu in Excel, op papier of op een white board staat. Mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan uw wensen. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in mijnrooster.


ORTEC

ORTEC

Het plannen van personeel is allesbehalve eenvoudig. Het gaat niet alleen om het vinden van de medewerker met de juiste kwaliteiten. U moet tegelijkertijd rekening houden met persoonlijke voorkeuren en geldende wet- en regelgeving. De ORTEC-oplossingen voor personeelsplanning optimaliseren uw volledige personeelsbeheer, helpen bij de dagelijkse planning en evaluaties, en verhogen de betrokkenheid van uw medewerkers via een handige app. Het resultaat? Een optimale planning van uw personeel. Altijd en in iedere situatie.


R&R

R&R

R&R ontwikkelt en levert workforce management software en services voor de food retail. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied. R&R helpt winkelketens en franchiseondernemers om een balans te vinden tussen loonkosten en productiviteit. Een juiste balans heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en daardoor ook op de klanttevredenheid.

Iedere dag worden er meer dan 65.000 medewerkers gepland met onze intelligente software. Wij vinden het daarom extra belangrijk om in te spelen op de wensen en behoeften van haar klanten en investeert daarom continue in haar software en services. R&R is onderdeel van de Info Support International Group, een internationaal ICT-bedrijf met meer dan 450 werknemers.


RW Retail Solutions - PMT

RW Retail Solutions - PMT

PMT staat voor PersoneelsManagementTool en is ontwikkeld vanuit de praktijk. PMT is een tool waarmee u inzicht heeft in de inzet van uw personeel op de werkvloer en waar uw personeel slim haar activiteiten mee kan plannen. 


Met PMT neemt u uzelf werk uit handen. U bent in staat om vaker dan voorheen een zaterdag met een gerust hart vrij te zijn. Binnen een half uur heeft u alle planningen en rapportages doorlopen, u weet direct hoe uw bedrijf ervoor staat en waar u op moet sturen. Samen met de biometrische klokken en software van EasySecure heeft u altijd een duidelijk overzicht van de gewerkte uren!


ShiftBase

ShiftBase

Met ShiftBase kunt u online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en uw personeelsadministratie beheren. Iedere medewerker beschikt over eigen inloggegevens en kan hiermee via de computer of mobiele app gegevens inzien zoals; het werkrooster, gewerkte uren, plus- en minuren en het vakantie-uren saldo. Aan de hand van uitgebreide toegangsrechten is te bepalen welke medewerkers, over welke functionaliteiten beschikken.


Skednet

Skednet

Slimmer en makkelijker plannen. Je personeelsplanning en urenregistratie wil je natuurlijk goed voor elkaar hebben. Ook is het fijn als je niet te veel tijd kwijt bent aan het bijhouden ervan. Workforce management, zoals het in goed Nederlands heet. Skednet is een slim roosterprogramma dat jou makkelijker en efficiënter laat plannen.


Smart Event Manager

Smart Event Manager

Met deze software beheert u het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van uw evenement, tot de personeelsplanning en facturatie. Gebruikersvriendelijk en professioneel!


Softbrick

Softbrick

Softbrick is al 20 jaar toonaangevend in de wereld van Workforce Management Solutions. Softbrick ontwikkelt en levert software voor de retail, industrie, logistiek en dienstverlening. Meer dan 200.000 mensen worden dagelijks gepland en geregistreerd met de oplossingen van Softbrick. Het voordeel voor de klant is loonkostenbesparing door een efficiëntere inzet van resources op de werkvloer. Vanwege een uitgekiende manier van budgetteren, normeren, roosteren, personeelsplanning en tijdsregistratie is het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek grip te krijgen op de organisatie en de kosten.


Tamigo

Tamigo

Tamigo is dé oplossing in Online Workforce Management. Tamigo versimpelt de dagelijkse processen voor de werkvloer op een intuïtieve manier – app, werkroosters, wijzigingen, verzuim/verlof en werkelijke uren – terwijl tegelijk complexe en diepgaande componenten ondersteund worden – CAO regelgeving, budgeting, forecasting, competentieplanning, (medewerkers)productiviteit, loon- en verzuimpercentages.

De realtime koppeling met EasySecure geeft onze klanten – naast een optimale planning – controle over de gewerkte uren van hun medewerkers. Hierdoor kunnen managers dagelijks bijsturen op de planning! Dankzij onze internationale presence geven wij klanten in 14 landen lokaal onbeperkt support. 

Tamigo’s flexibele platform zorgt ervoor dat zowel kleine klanten (5 -10 medewerkers) als internationale implementaties bij multinationals (5.000+ medewerkers) maximaal profiteren voor hun business.


YourSoft

YourSoft

Snelste groeier in de transport branche

YourSoft ontwikkelt en levert Nieuwe Generatie bedrijfssoftware voor het ondersteunen van algemene- en branchespecifieke bedrijfsprocessen. Gespecialiseerd met alles-in-één software oplossingen voor de Transport-, de Retail- en voor de Cliënt/Mens sector. YourSoft biedt een set Nieuwe Generatie bedrijfssoftware voor de (internationale) Transport sector met als kern de module PayHours NG voor de Uren-/CAO-/Salarisvoorloop verwerking.


Hoe kunnen wij u helpen?

Ik wil:

Een online afspraak inplannen » Contact opnemen » Mij inschrijven voor de nieuwsbrief »